Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota službeno vozilo

dm green city projecta

Na održanoj press konferenciji, 14. travnja 2015., najavljen je dm green city project kojem je cilj kroz niz aktivnosti za građane podići razinu svijesti o važnosti održivog razvoja.

Toyota Croatia podržala je ovaj projekt te su Toyota hibridna vozila postala službena vozila projekta.
Toyota je automobilska marka koja na svjetskoj razini drži prvo mjesto u proizvodnji automobila zelene – hibridne tehnologije vodeći računa o održivom razvoju i odgovornom djelovanju prema okolišu.
/
Jedna od Toyotinih misija je uvijek bolje društvo.
Toyotina osobna vozila su već godinama prepoznata po „zelenoj“ tehnologiji i vrlo niskim troškovima održavanja, no ciljevi marke u tom segmentu svakog dana postaju sve veći. Upravo iz tog razloga, Toyota je odlučila povećati proizvodne kapacitete hibridnih automobila, čime je do danas globalno proizvedeno i prodano više od 7 milijuna hibridnih vozila.
/
Toyota automobili, posebice hibridni, doprinose održivom razvoju na dva načina:

  1. emisije štetnih plinova su značajno manje - ne samo emisije CO2, nego i NOx čestica koje su dokazano kancerogene i u neposrednoj su vezi s nastajanjem teških oboljenja u gradskim sredinama, 
  2. emisije buke su također značajno manje – jer se radi o automobilima koji su sposobni kretati se gradom samo na električni pogon, dakle potpuno tiho.

Ponosno se pridružujemo projektu koji će pokazati građanima kako u svakodnevnom životu mogu doprinijeti održivoj budućnosti zajednice i na taj način podržati u potpunosti Toyotinu viziju budućnosti.

Saznajte više o Toyoti

WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost WWF i Toyota Motor Corporation sklopile su petogodišnji sporazum sa ciljem ubrzanog globalnog prijelaza na održivost. Sajam automobila u Frankfurtu Sajam automobila u Frankfurtu Obzirom da je jedan od najprestižnijih sajmova automobila na svijetu, ako želite premijerno predstaviti nešto novo i uzbudljivo, Frankfurt je najbolje mjesto za to – a u 2015. imali smo zaista mnogo novosti za pokazati. Toyota zauzima središnje mjesto u Ženevi Toyota zauzima središnje mjesto u Ženevi Za zaljubljenike u Toyotu, naš štand na 85. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi ima sve: nove modele, inovativnu tehnologiju, trkaće automobile, pa čak i revolucionarni novi automobil koji emitira samo vodu! Toyota Mirai stigla do cilja Toyota Mirai stigla do cilja Putovanje Toyote MIRAI od Zagreba do Bruxellesa po europskoj ruti na kojoj su instalirane punionice vodika uspješno je završio prošlog tjedna
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK