Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Isprobajte Toyota hibride u Splitu, Puli i Osijeku

Educirajte se o hibridnoj tehnologiji

Kako bi educirala javnost o prednostima hibridnih vozila, Toyota organizira Hibridne dane 15. svibnja u Splitu i 16. svibnja u Puli, a 23. svibnja u Osijeku gdje svi zainteresirani mogu isprobati najnovije hibridne modele Toyote, proći kroz edukaciju o vožnji hibrida i dobiti savjete o mogućnostima kupnje te održavanju hibridnih vozila.

Toyota je već godinama prepoznata kao lider u segmentu hibridnih vozila s najbogatijom ponudom modela na hrvatskom tržištu. Upravo u vidu toga, odgovornost Toyote je educirati sve zainteresirane o prednostima hibridnih automobila u odnosu na konvencionalna štedljiva vozila, organizirajući Hibridni dan u Splitu, Puli i Osijeku, nakon dva vrlo uspješna Hibridna dana u Zagrebu.
Na Hibridnim danima naglasak je na konkretne vožnje hibridnih modela u gradskim uvjetima i na otvorenoj cesti te edukaciju o prednostima i principu rada hibridnih automobila.
/
Time pozivamo sve zainteresirane da se prijave na Toyotin hibridni dan u Splitu 15. Svibnja, u Puli 16. svibnja te u Osijeku 23. svibnja gdje će moći dobiti odgovore na sva pitanja oko hibridnih vozila te iste ujedno konkretno isprobati.
Kako je broj mjesta ograničen, molimo zainteresirane da prijavu pošalju što prije kako bi rezervirali svoje mjesto na samom događanju.
/
Sudjelovanje na Hibridnim danima je potpuno besplatno, a svi zainteresirani se mogu prijaviti preko e-mail adrese ili preko službene Toyotine Facebook stranice – Toyota Hrvatska, s imenom i prezimenom, kontakt telefonom i naznakom za koji Hibridni dan se prijavljuje.
Vidimo se na hibridnom danu u vašem gradu!
/
Raspored:
  • 15. svibnja 2015. – Split (POPUNJENO)
  • 16. svibnja 2015. - Pula
  • 23. svibnja 2015. - Osijek

Pročitajte više o Toyota hibridima

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK