Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi E-novosti Sastavite svoju Toyotu Moja Toyota

Toyota na 1. Izložbi električnih i hibridnih vozila

u Sisku

U sklopu održavanja 3. Utrke solarnih vozila SOELA, u petak 5. lipnja održana je i 1. Izložba električnih i hibridnih vozila u Sisku, a upravo je Toyota bila najveća zvijezda izložbe EKO vozila

Sve većoj popularnosti EKO vozila u Hrvatskoj zasigurno su pridonijeli bespovratni državni poticaji za EKO vozila, koja su premijerno objavljena prošle godine, a uspješno iskorištena i u prvoj polovici 2015.
To znači da za novo EKO vozilo, koje može biti hibridno, plug-in hibridno i električno, od države ste mogli dobiti od 30.000, preko 50.000 do čak 70.00 kuna, a najviše bespovratnih sredstava je iskorišteno za kupnju provjerenih, ponudom najbogatijih, a ujedno i najisplativijih Toyotinih hibrida.
/
Stoga i nije iznenadila upravo najveća zainteresiranost u Toyotin izložbeni prostor na 1. Izložbi električnih i hibridnih vozila u Sisku, gdje su svi zainteresirani mogli isprobati Yaris Hybrid i Prius.
Mnoštvo pitanja oko mogućnosti kupnje, principima rada hibridne tehnologije, ponudi aktualnih i budućih modela te praktičnosti automobila koji se po ničime ne razlikuju od konvencionalnih vozila – na to i još mnoge upite svi zainteresirani su dobili odgovore, a u svu jednostavnost i ugodu vožnje, kao i vrlo malu potrošnju u svim uvjetima uvjerili se nakon probnih vožnji.
Yaris Hybrid privukao je najviše pažnje, kako je najpovoljniji hibridni model na hrvatskom tržištu. S početnom cijenom od 124.500 kuna dobivate gradsko kompaktno vozilo s automatskim mjenjačem, hibridnom tehnologijom i potrošnjom u gradskim uvjetima oko 4 l/100 km.
/
Prius je najpoznatiji i najprodavaniji hibridni model na svijetu, u svojoj trećoj generaciji nudi iznimno prostranu kabinu, bogatu opremu i sigurnosnu tehnologiju te vrlo učinkovit hibridni sustav. Početna cijena iznosi 197.900 kuna, za model Prius Luna s bogatom serijskom opremom.
/
Mnoštvo upita je bilo i oko nadolazećeg novog Aurisa koji u salone stiže već krajem lipnja, a također će odmah biti dostupan u hibridnom izdanju, s još učinkovitijim hibridnim sustavom i novim paketom aktivne sigurnosti Toyota Safety Sense.
/
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.