Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota na 1. Izložbi električnih i hibridnih vozila

u Sisku

U sklopu održavanja 3. Utrke solarnih vozila SOELA, u petak 5. lipnja održana je i 1. Izložba električnih i hibridnih vozila u Sisku, a upravo je Toyota bila najveća zvijezda izložbe EKO vozila

Sve većoj popularnosti EKO vozila u Hrvatskoj zasigurno su pridonijeli bespovratni državni poticaji za EKO vozila, koja su premijerno objavljena prošle godine, a uspješno iskorištena i u prvoj polovici 2015.
To znači da za novo EKO vozilo, koje može biti hibridno, plug-in hibridno i električno, od države ste mogli dobiti od 30.000, preko 50.000 do čak 70.00 kuna, a najviše bespovratnih sredstava je iskorišteno za kupnju provjerenih, ponudom najbogatijih, a ujedno i najisplativijih Toyotinih hibrida.
/
Stoga i nije iznenadila upravo najveća zainteresiranost u Toyotin izložbeni prostor na 1. Izložbi električnih i hibridnih vozila u Sisku, gdje su svi zainteresirani mogli isprobati Yaris Hybrid i Prius.
Mnoštvo pitanja oko mogućnosti kupnje, principima rada hibridne tehnologije, ponudi aktualnih i budućih modela te praktičnosti automobila koji se po ničime ne razlikuju od konvencionalnih vozila – na to i još mnoge upite svi zainteresirani su dobili odgovore, a u svu jednostavnost i ugodu vožnje, kao i vrlo malu potrošnju u svim uvjetima uvjerili se nakon probnih vožnji.
Yaris Hybrid privukao je najviše pažnje, kako je najpovoljniji hibridni model na hrvatskom tržištu. S početnom cijenom od 124.500 kuna dobivate gradsko kompaktno vozilo s automatskim mjenjačem, hibridnom tehnologijom i potrošnjom u gradskim uvjetima oko 4 l/100 km.
/
Prius je najpoznatiji i najprodavaniji hibridni model na svijetu, u svojoj trećoj generaciji nudi iznimno prostranu kabinu, bogatu opremu i sigurnosnu tehnologiju te vrlo učinkovit hibridni sustav. Početna cijena iznosi 197.900 kuna, za model Prius Luna s bogatom serijskom opremom.
/
Mnoštvo upita je bilo i oko nadolazećeg novog Aurisa koji u salone stiže već krajem lipnja, a također će odmah biti dostupan u hibridnom izdanju, s još učinkovitijim hibridnim sustavom i novim paketom aktivne sigurnosti Toyota Safety Sense.
/

Pročitajte više o Toyota hibridima

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK