Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi E-novosti Sastavite svoju Toyotu Moja Toyota

Toyota Hibridni dani

Mala škola hibridne vožnje u Osijeku

Stranke Toyota ovlaštenog partnera Integra Dundović iz Osijeka dobile su mnoštvo korisnih informacija o pravilnoj vožnji hibrida.

Vrući ljetna subota nije obeshrabrila 30-ak vlasnika Toyota hibrida, koji su se na poziv Toyota ovlaštenog partnera Integra Dundović iz Osijeka okupili u prekrasnom prirodnom okruženju Eko drvene kuće Kopački rit.
Uz najbolje od domaće ponude u vidu hrane i pića, vlasnike hibrida su dočekali spremni "školski" modeli hibridnog Yarisa i modela RAV4, a premijerno je predstavljena i nova generacija Priusa – kojeg su svi okupljeni imali priliku isprobati na cesti, kroz ljepote Kopačkog rita.
/
Obzirom na istovremeno veći broj vlasnika, koncepcija treninga hibridne vožnje je nešto drugačija u odnosu na uobičajene pojedinačne edukacije, kroz koje je prošlo više od stotinu zadovoljnih vlasnika Toyota hibrida iz cijele države.
Stoga su predstavnici tvrtke Toyota Croatia iz Zagreba, generalnog uvoznika Toyota vozila za Hrvatsku, organizirali prezentaciju koja predstavlja korak-po-korak preporuke i savjete za konkretno upravljanje hibridnim automobilom, upoznavanje sa svim instrumentima, režimima rada i kontrolama hibridnog sustava, na Toyota hibridnim automobilima: Yaris HSD, Auris HSD, Auris TS HSD, Prius, Prius+, Prius Plug-in Hybrid i RAV4 HSD.
/
/
Cilj treninga hibridne vožnje je maksimalno iskoristiti potencijal hibrida, smanjiti potrošnju u vožnji te povećati ugođaj bez smanjena brzine. U praksi, vozači hibrida uspiju smanjiti prosječnu potrošnju za više od 1 litre! Ujedno takva edukacija razbija brojne mitove o hibridima, među kojima je najveća da štedljiva hibridna vožnja može biti samo spora vožnja – što nije točno.
Izjave nekih od sudionika:
Zoran Gal
"Ovo je vrlo korisna i pohvalna inicijativa od strane Toyote! Ne samo što ću dodatno smanjiti potrošnju, na oko 4 l/100 km, nisam ništa sporiji u prometu, a vožnja postaje još ugodnika jer više se vozim na struju. Sada još više volim svoj auto!"
Neda Brčić
"Oduševljena sam, a time još više iščekujem svoj novi hibrid koji nam tek treba biti isporučen. Jednostavne i vrlo korisne informacije. Hvala vam."
Josip Koledić
"Iako sam bio zadovoljan potrošnjom hibridnog modela RAV4, sada sam oduševljen! Veliki terenac s 200 KS koji troši oko 6 l/100 km – nisam ni sanjao o tome."
Milan Kljain
"Jednom kada sam probao hibrid, više nije bilo povratka na staro. Ovime ste samo dokazali da se nisam prevario i jako sam zadovoljan svojim hibridom, a potrošnjom još više."
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.