Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi E-novosti Sastavite svoju Toyotu Moja Toyota

Toyota

put u zelenu budućnost

Ove godine Toyota slavi 20 godina od predstavljanja svog prvog hibridnog vozila – Toyota Prius, čija je popularnost vremenom dovela do stvaranja novih standarda pri izboru automobila na temelju njihovog utjecaja na okoliš.

Pronađite mjesto u hladu Toyotine šume, 13.6.2017. u 19 sati, u Ratkajevom prolazu u Zagrebu i saznajte više o povijesti razvoja Toyota hibrida, što su Toyota hibridi te koje su im prednosti u odnosu na konvencionalna i električna vozila, iskustvima vlasnika, Toyotinoj revoluciji u odnosima prema kupcima te budućnosti hibrida.
Rastom svjesnosti kupaca automobila o utjecaju na okoliš, povećao se i broj proizvođača koji razvijaju i predstavljaju hibridna vozila, tako je nastao i novi segment „hibridnih vozila“. Kontinuirano povećanjem udjela bridnih vozila i drugih vozila s malom potrošnjom goriva, cijela automobilska industrija može pridonijeti rješenju globalnih problema okoliša.

U siječnju ove godine Toyota je premašila granicu od 10 milijuna vozila, dobivajući time još jači vjetar u leđa kako bi stvarala sve bolje automobile za svoje stranke.
/
Toyota je u listopadu 2015. objavila Toyota Environmental Challenge 2050, postavljajući ciljeve koje želi postići da bi pridonijela smanjenju negativnog utjecaja automobila po okoliš na vrijednost čim bližu nuli i da bi pomogla u stvaranju održivog društva.

Opustite se od 13. do 18. lipnja u Toyota šumi koja je niknula u Zelenom Ratkaju, zelenoj oazi Design Districta Zagreb, saznajte više o hibridnim tehnologijama kao glavnim tehnologijama u zaštiti okoliša za 21. stoljeće te Toyotinom projektu „Jedan hibrid jedno stablo“ kojim Toyota brine o lokalnoj zajednici. Obratite se našim hostesama i zakažite svoju testnu vožnju u novom Toyota Prius Plug-in.
/
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.