Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota

put u zelenu budućnost

Ove godine Toyota slavi 20 godina od predstavljanja svog prvog hibridnog vozila – Toyota Prius, čija je popularnost vremenom dovela do stvaranja novih standarda pri izboru automobila na temelju njihovog utjecaja na okoliš.

Pronađite mjesto u hladu Toyotine šume, 13.6.2017. u 19 sati, u Ratkajevom prolazu u Zagrebu i saznajte više o povijesti razvoja Toyota hibrida, što su Toyota hibridi te koje su im prednosti u odnosu na konvencionalna i električna vozila, iskustvima vlasnika, Toyotinoj revoluciji u odnosima prema kupcima te budućnosti hibrida.
Rastom svjesnosti kupaca automobila o utjecaju na okoliš, povećao se i broj proizvođača koji razvijaju i predstavljaju hibridna vozila, tako je nastao i novi segment „hibridnih vozila“. Kontinuirano povećanjem udjela bridnih vozila i drugih vozila s malom potrošnjom goriva, cijela automobilska industrija može pridonijeti rješenju globalnih problema okoliša.

U siječnju ove godine Toyota je premašila granicu od 10 milijuna vozila, dobivajući time još jači vjetar u leđa kako bi stvarala sve bolje automobile za svoje stranke.
/
Toyota je u listopadu 2015. objavila Toyota Environmental Challenge 2050, postavljajući ciljeve koje želi postići da bi pridonijela smanjenju negativnog utjecaja automobila po okoliš na vrijednost čim bližu nuli i da bi pomogla u stvaranju održivog društva.

Opustite se od 13. do 18. lipnja u Toyota šumi koja je niknula u Zelenom Ratkaju, zelenoj oazi Design Districta Zagreb, saznajte više o hibridnim tehnologijama kao glavnim tehnologijama u zaštiti okoliša za 21. stoljeće te Toyotinom projektu „Jedan hibrid jedno stablo“ kojim Toyota brine o lokalnoj zajednici. Obratite se našim hostesama i zakažite svoju testnu vožnju u novom Toyota Prius Plug-in.
/

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK