Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota na Ženevskom sajmu

automobila 2017.

Predstavljanje novog Yaris 2017 i Yarisa GRMN, pravih Toyotinih noviteta. Svjetska premijera i-TRIL Concepta, Toyotine vizije gradske mobilnosti 2030. godine. Cjelokupna paleta TOYOTA GAZOO Racing, uključujući Yaris WRC, TS050 Hybrid i Dakar Hilux.

Na nadolazećem Ženevskom međunarodnom sajmu automobila (7. – 19. ožujka), Toyota će predstaviti novi Yaris za 2017. godinu uz njegovu sportsku izvedenicu, Yaris GRMN. Toyotin štand će biti i domaćin svjetske premijere i-TRIL Concepta i cjelokupne palete TOYOTA GAZOO Racing.
Predstavljanje nove, značajno izmijenjene palete Yarisa ima za cilj davanje dodatnog zamaha uspjehu Toyotinih malih vozila, zahvaljujući dinamičnom vanjskom izgledu i unaprijeđenoj završnoj obradi unutrašnjosti. Paleta Yarisa uključuje i izvedbu snažnih performansi, Yaris GRMN, nadahnut i konstruiran pod utjecajem Toyotinog povratka u Svjetsko reli prvenstvo 2017. godine modelom Yaris WRC. Ovaj Yaris će biti jedinstven u tom vrlo posebnom segmentu tržišta zahvaljujući motoru s prednabijanjem – 1,8-litreni motor će stvarati više od 210 KS.
Drugi Toyotin dragulj u Ženevi će biti svjetska premijera i-TRIL Concepta. Riječ je o konceptu pogonjenom elektromotorom, koji je razvio Toyota Motor Europe (TME) u suradnji s dizajnerskim studijem ED² u Nici, a predstavlja brojne inovativne aspekte Toyotinog istraživanja u sve bolja i prihvatljivija rješenja mobilnosti povoljna po okoliš. Odlikuje se rasporedom sjedenja jedan-plus-dva, tehnologijom Active Lean i u stanju je autonomno djelovati pa i-TRIL Concept predstavlja održivu alternativu automobilima segmenta A i B, drugim vozilima na električni pogon i motociklima, za sve one koji se žele zabavljati i u sporoj vožnji u gradu.
Na kraju, iako ne najmanje važno, na Toyotinom štandu će biti prikazana cijela paleta vozila TOYOTA GAZOO Racing. Sudjelujući u vrlo zahtjevnim natjecanjima kao što su FIA Svjetsko reli prvenstvo (WRC), FIA Svjetsko prvenstvo u utrkama izdržljivosti (WEC) i Dakar, Toyota tjera svoje automobile do krajnjih granica u nastojanju stvaranja sve boljih automobila.
Konferencija za novinare na Toyotinom štandu će se održati u utorak, 7. ožujka u 12,30 sati, u dvorani 4.
Besplatno isprobajte Yaris-a.

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK