Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Meksički reli

Toyota Gazoo Racing World Rally Team

Toyota Gazoo Racing World Rally Team se zaputio na Meksički reli u dobrom raspoloženju zahvaljujući pobjedi Jari-Matti Latvale na prethodnoj utrci u Švedskoj.

Meksiko će predstavljati novi izazov za Toyotu jer je to prvi reli sezone koji se u cijelosti vozi na makadamu. Međutim, ekipa je naporno radila da se pripremi za taj ispit provodeći testiranja na makadamskim cestama u Španjolskoj. Zahvaljujući prošlogodišnjoj pobjedi na Meksičkom reliju i činjenici da je trenutno na vrhu poretka vozača, Jari-Matti Latvala putuje na ovu utrku pun samopouzdanja. S druge strane, ovo će za Juhu Hänninena biti drugi nastup na utrci u Meksiku.
Utrka duga 370,46 km kreće u četvrtak navečer u Ciudad de Méxicu i završava u nedjelju power stageom Derramadero. Velika nadmorska visina će staviti novi 1,6-litreni motor od 380 KS u Yarisu WRC na najteži ispit. Unatoč pozitivnom otvaranju sezone za Toyotu, učenje i razvoj automobila će i dalje biti prioritet.
/

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK