Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyotina vizija budućnosti

na Paris Motor Show-u

Za nekoliko tjedana slijedi Mondial de l'Automobile u Parizu, gdje će Toyota s medijima i posjetiteljima podijeliti svoju viziju budućnosti, te mobilnosti koja nam već za nekoliko mjeseci stiže na prometnice.

Premijere
Show će obilježiti Europska Premijera novog Prius Plug-in Hybrida. Automobil je izgrađena na platformi Toyota New Global Architecture (TNGA) te je ponos Toyote po pitanju izvanredne učinkovitosti zahvaljujući novom plug-in hibridnom pogonskom sustavu.

TOYOTA FCV PLUS drugo je vozilo koje će svoju Europsku premijeru doživjeti u Parisu. S ovim konceptom, Toyota istražuje kako u budućnosti vozila s pogonom na vodik mogu doprinijeti društvu.


Osim toga, veliki dio štanda će biti rezerviran za gamu Toyota C-HR. Ovaj crossover iz C-segmenta će svoj potpuni javni debi imati u Parizu, nakon što je vanjski dizajn predstavljen na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi.


I na kraju, Toyota štand će proslaviti lansiranje projekta TOYOTA Gazoo Racing, koji sada objedinjuje sve Toyota Motorsports aktivnosti pod jednim kišobranom, te su iznimno važni na Toyotinom putu ka izgradnji uvijek boljih automobila.

Toyota štand se nalazi u dvorani 4, a Toyota konferenciji za novinare će se održati 29. rujna. u 13:15.
/
/

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK