Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Budimo povezani

Ostavite nam vašu e-mail adresu za sve buduće informacije iz Toyote

Ostavite nam vaše podatke i ostvarite dodatne popuste.

Danas živimo u vrijeme gdje prava informacija u pravo vrijeme znači jako puno. Uz Vašu e-mail adresu osiguravate pristup pravodobnim i važnim informacijama vezanim za vašu Toyotu, kao i mnoge pogodnosti koje će vam vlasništvo Toyote učiniti još ugodnijim i bezbrižnijim.
Pobrinut ćemo se da među prvima dobijete informacije o svim novostima, događajima i posebnim ponudama koje spremamo za vas.
Kako cijenimo vrijeme koje ste izdvojili da nam ostavite svoje podatke, pripremili smo vam dodatni popust na kupnju krovnih nosača ili krovne kutije. Dovoljno je da ostavite vaše podatke i zakažete Zimski preventivni pregled u periodu od 15.10. do 31.12.15. ili ostvarite kupnju jednog artikla iz zimske ponude.
Molimo vas sačuvajte povratni e-mail koji ćete primiti nakon popunjavanja podataka.
Pravna obavijest

Toyota poštuje vašu privatnost, stoga podaci neće biti proslijeđeni trećim osobama. Vaši podaci se automatski spremaju kako bismo Vas mogli obavijestiti o novim modelima, posebnim ponudama i uslugama. Ako se u bilo kojem trenutku predomislite i više ne želite primati informacije o Toyotinim ponudama i uslugama, molimo vas da pisanim putem obavijestite tvrtku Toyota Croatia d.o.o. koje će postupiti po vašem zahtjevu i obrisati vaše podatke iz baze.

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK