Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Novi RAV4

ekskluzivna strana za vlasnike

Raduje nas što možemo s Vama podijeliti željno iščekivani trenutak dolaska novog RAV4.

Vjernost se nagrađuje i zato Vam kao vlasniku vozila RAV4 među prvima predstavljamo ekskluzivne sadržaje i kviz kojima pristupate s vašim osobnim kodom sa kartice lojalnosti. Iskusite zadovoljstvo vožnje u novom RAV4 i upoznajte napredne sustave aktivne sigurnosti uz stručan nadzor našeg osoblja. 
Unesite vaš osobni kod sa kartice lojalnosti i podatke u obrazac ispod i prijavite se, među prvima, na školu sigurne vožnje na proljeće 2016. koja će se održati na poligonu ORYX u Zagrebu. Ako se želite prijaviti i na test vožnju novog RAV4, molimo dodatno odaberite partnera Toyote na obrascu ispod. Osoblje ovlaštenih Toyota partnera će Vas kontaktirati kako biste se dogovorili oko termina za test vožnju.
Novi RAV4 dolazi nam u salone 15.01.2016. Do tada se možete pred-premijerno upoznati s novim modelom.
 
/

Video

RAV4 kviz
Da li Vas fascinira vožnja van poznatih ruta, prostrana unutrašnjost ili možda znatiželjni pogledi ispred popularnog kafića? Odgovorite na pitanja ispod, unesite vaš osobni kod i saznajte kakav ste tip vozača i koji je RAV4 idealan za vas.
Potpuno novi RAV4 Hibrid s pogonom na sva 4 kotača (AWD) predstavlja novu razinu Toyotinog prepoznatljivog ugođaja u vožnji hibrida. Kombinirajući 2,5-litreni benzinski motor s elektromotorom smještenim na stražnjoj osovini, ovaj novi model konačno uvodi hibridnu tehnologiju u RAV4 gamu.
Električni pogon na sva 4 kotača nudi još veću sigurnost i stabilnost tijekom vožnje na klizavim i mokrim podlogama, te omogućuje vuču prikolice mase do 1.650 kg. Jednostavna i sigurna vuča moguća je zahvaljujući naprednom sustavu kontrole zanošenja prikolice (TSC - Trailer Sway Control system).
/
Novi dizajn sprijeda pojačava snažan dojam koji RAV4 ostavlja na cesti, uvodeći u potpunosti LED rasvjetu. S profila, RAV4 je bogatiji za nova ojačanja pragova čime je dobiven fluidniji izgled i jasno sugerira na svoje terenske sposobnosti.
Na stražnjem kraju, redizajniran sklop svjetala zaokružuje promjene na vanjskom dizajnu i čini RAV4 sofisticiranijim, uz nove branike koji ostavljaju jak dojam i zaokupljaju pažnju.
U kabini, osjećaj boravka tijekom putovanja doveden je na posve novu razinu zahvaljujući korištenju novih materijala mekših na dodir, boljoj zvučnoj izolaciji, novoj instrument ploči i bogatijem multimedijskom sustavu koji sada stiže s TFT ekranom u boji.
/
Šta izdvaja novi RAV4?
 • Savršena mješavina uglađenog dizajna i snažnog stava.
 • Otmjena i prostrana unutrašnjost, premium kvaliteta.
 • Jedini hibrid u svom segmentu.
 • Najnapredniji asortiman motora.
 • Toyota Safety Sense tehnologija.
 • Ekran sa 360º panoramskim 3D prikazom.
 • Bi-LED prednja svjetla.

Video

Sigurnost

Da li ste znali?
 • RAV4 se pojavio 1994. godine, dok je RAV-FOUR koncept predstavljen davne 1989. godine.
 • RAV4 je stvorio C-SUV segment.
 • RAV4 je nekada bio kraći od sadašnjeg Yarisa, samo 3740 mm.
 • RAV4 se prodaje u 170 zemalja širom svijeta.
 • Na cestama se danas nalazi 6 milijuna modela RAV4.
 • Prvi električni RAV4 se proizvodio od listopada 1997. do travnja 2000.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK