Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota postala TOP partner

Međunarodnog olimpijskog odbora

Toyota Motor Corporation (Toyota) objavila je sponzorsku suradnju s Međunarodnim olimpijskim odborom (IOC), kao dio "The Olympic Partner (TOP)" programa.

Sporazum će trajati do kraja 2024. godine u kategoriji mobilnosti, što uključuje vozila, usluge prijevoza i rješenja za prijevoz.
Ovo je objavljeno na ceremoniji u Tokiju na kojoj su bili nazočni predsjednik IOC-a Thomas Bach, predsjednik odbora za marketing IOC-a Tsunekazu Takeda (predsjednik Japanskog olimpijskog saveza), predsjednik organizacijskog odbora olimpijskih i paraolimpijskih igara u Tokiju Yoshiro Mori, predsjednik Toyote Akio Toyoda i ostali dužnosnici Toyote i IOC.
Toyotina suradnja s Olimpijskim igrama i Olimpijskim pokretom stupa na snagu odmah, a Toyoti su zajamčena sponzorska prava u Japanu tijekom 2016. godine. Toyotina prava će se proširiti globalno, počevši od 2017.
Kategorije proizvoda pokrivene ovim Toyotinim sponzorstvom su: vozila (uključujući osobne automobile, vozila za urbanu mobilnost i komercijalna vozila), usluge prijevoza (uključujući vozila i sustave za sigurnost na cestama i slične usluge) i određene proizvode za podršku pri prijevozu.
/
Komentirajući ovo sponzorstvo, Akio Toyoda je rekao "Učinit ćemo sve što je moguće da ispunimo našu novu ulogu u "The Olympic Partner "programu i opravdamo povjerenje koje nam je pružio IOC. Dodavanje kategorije mobilnosti u TOP partnerski program je priznanje za cjelokupnu našu industriju. Dopustite nam da, pod olimpijskom zastavom, ojačamo snagu sporta koja povezuje ljude. I dopustite nam da se posvetimo stvaranju boljeg svijeta kroz promoviranje sporta u olimpijskom duhu prijateljstva, solidarnosti i fer igre."
Bach je rekao: "IOC želi dobrodošlicu Toyoti kao ključnom partneru za pitanja održive mobilnosti na Olimpijskim igrama, kao što je naglašeno u Olimpijskoj agendi za 2020. godinu, našem strateškom pravcu za budućnost olimpijskog pokreta. Toyota je svjetski lider u automobilskoj industriji, a ovo partnerstvo govori o snažnoj usmjerenosti IOC-a i Olimpijskog pokreta ka budućnosti. Ovaj sporazum označava prekretnicu u provedbi Olimpijske agende za 2020. godinu jer je fokus naše suradnje održiva mobilnost, a Toyota će osigurati rješenja za čitav olimpijski pokret."

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK