Besplatno isprobajte
E-naručivanje na servis
Pronađite Toyota partnera
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Predanost kvalitetnom iskustvu

Naši proizvodi visoke kvalitete, stručni tim i izvrsna usluga
tako su izvedeni da osiguraju pozitivno iskustvo za vas i vaše vozače.

Kao vodeća kompanija u polju hibridnih tehnologija već skoro 20 godina, s preko šest milijuna hibridnih vozila na cestama, možemo se pohvaliti pouzdanom statistikom o kvaliteti naše tehnologije.

Uz našu nagrađivanu kvalitetu, Toyota je nazvana 'najvrjedniji automobilski brand na svijetu'.

Usko surađujemo s našim klijentima, pazeći da svaki klijent ima svog vlastitog prodajnog savjetnika kako bi mu pomogao skrojiti našu ponudu, točno prema poslovnim potrebama njihove tvrtke. Imamo široku maloprodajnu mrežu i naši specijalni poslovni centri nude mnoge dodatne usluge, od duljeg radnog vremena do ekspresnog servisa, od WiFi spojnih točaka do stručnog savjeta.

To je sve dio onoga što čini kompaniju koja je doista predana kvaliteti, sa svojim proizvodima, ljudima i uslugama, koji će zadovoljiti svaku potrebu poslovnih klijenata. Time se postiže pozitivno iskustvo vlasnika voznih parkova i samih vozača.

Povezani članci

Transparentni ukupni troškovi vlasništva
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.