Besplatno isprobajte
E-naručivanje na servis
Pronađite Toyota partnera
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Usluge Toyota Professional

Vaš poslovni partner

Naši savjesni Toyota Professional partneri su uvijek pri ruci kako bi vam pomogli. Uz stručno obučene mehaničare i sveobuhvatnu ponudu usluga osmišljenih upravo za vas, Toyota Professional vam nudi podršku koja vam je potrebna kako biste bili potpuno bezbrižni.
 • Preuzimanje vašeg furgona i isporuka nakon popravka

  Ako je vašu Toyotu potrebno popraviti, pokupit ćemo je i vratiti vam je, kako biste mogli nastaviti sa svojim poslovanjem. Jednostavno.
 • Express service

  Vrijeme je novac i zato jamčimo da ćemo dovršiti dogovorene servise i održavanje u 60 minuta ili manje, zahvaljujući tome što će dva mehaničara istovremeno raditi na vašem vozilu.
 • Pomoć na cesti

  Umirujuće je znati da nikada niste sami: naša pomoć na cesti uključuje mobilne radionice i vuču vozila kako biste čim prije bili ponovno u pogonu.
 • Produženo radno vrijeme

  Pobrinut ćemo se za vaš furgon kada vam nije potreban za posao, uz radno vrijeme koje vam odgovara.
 • Brza linija za određene usluge

  Neke stvari jednostavno ne mogu čekati, pa smo zato stvorili brzu servisnu liniju za hitne popravke. Stvarno ne može biti brže.
 • Zamjenski furgon

  Potreban vam je furgon dok je vaš kod nas? Naša flota zamjenskih furgona je tu da vam pomogne obavljati posao.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.