1. Business
  2. Fleet
Odaberite
Odaberite

POSLOVNA PRODAJA

Uz Toyota BusinessPlus, odabir službenog automobila postaje lakše; uživat ćete u pogodnostima vozila poznatih u cijelom svijetu po kvaliteti i pouzdanosti, visokoj razini opremljenosti i odličnoj vrijednosti za novac, da ne spominjemo personaliziranu podršku i rješenja po vašoj mjeri. Naši savjetnici su vam na raspolaganju i pomoći će vam da lakše donesete te važne odluke. Mi nismo samo proizvođač automobila, mi smo vaš pouzdan partner na kojeg uvijek možete računati.

 

KLJUČNE PREDNOSTI FLOTNOG POSLOVANJA S TOYOTOM

Toyotina pouzdanost

10 godina jamstva uz Toyota Relax na sva naša vozila

Davanja u naravi

Vrijednost za vaše poslovanje, Toyota Quality i naša paleta hibridnih automobila zajedno vam pružaju sve što vam treba za postizanje optimalnog davanja u naravi

Vrijednost za vaše poslovanje

Niski troškovi vlasništva uz pouzdane motore i dijelove, visok ostatak vrijednosti, niski troškovi održavanja i Toyota Safety Sense radi izbjegavanja popravaka

Financijska rješenja po mjeri

Leasing rješenja koja uključuju kompletno održavanje i osiguranje u jednoj mjesečnoj uplati

Superiorna sigurnost

Toyota Safety Sense - vrhunski standard sigurnosti dostupan na većini vozila

Predvodnici u hibridnoj tehnologiji

Globalni lider u hibridnim modelima s malom emisijom, od limuzinskih izvedbi do kompaktnih SUV-ova

Kada vaše poslovanje ovisi o vozilima, ne možete si priuštiti da vas iznevjere. Toyota BusinessPlus vam nudi paletu vozila od kojih možete odabrati ono koje odgovara vašim potrebama, bez obzira jeste li vlasnici malog poduzeća ili voditelj veće flote.

HIBRIDI
Od RAV4, prvog hibridnog SUV-a na svijetu, do gradskog automobila Yaris, te od pionirskog Priusa do dizajnerske poslastice Toyote C-HR, nudimo najširu paletu hibridnih modela. Zahvaljujući smanjenoj emisiji, smanjenoj potrošnji goriva i konkurentnim ukupnim troškovima vlasništva (TCO) voljet će ih i vaši vozači i financijaši u vašem poduzeću.

KONVENCIONALNI
Od kompaktnih gradskih automobila do raznovrsnih vozila za sve terene, za vaše poslovne potrebe postoji rješenje u našoj sveobuhvatnoj paleti benzinskih i dizelskih modela. Neprekidnim razvojem kvalitete, pouzdanosti i uštede kroz cijeli radni vijek, osiguravamo da rade neumorno za vaše poslovanje i ugodno za vaše vrijedne vozače.

LCV
Toyotina paleta teretnih vozila je oblikovana kako bi se uspješno nosila s najzahtjevnijim uvjetima poslovanja. Čvrsti, pouzdani i povoljni, potpuno novi modeli PROACE, PROACE VERSO, PROACE CITY, PROACE CITY VERSO i Hilux dostupni su u čitavom nizu karoserijskih izvedbi i specifikacija, pružajući vam vrhunsku prilagodljivost i učinkovitost bez obzira je li vaše poslovanje proizvodnja ili prijevoz tereta ili ljudi.

PRONAĐITE VOZILO KOJE ODGOVARA POTREBAMA VAŠE TVRTKE

FINANCIRANJE I TROŠKOVI

S obzirom na to da je svaki flotni kupac jedinstven, nudimo vam najbolja financijska rješenja koja je moguće prilagoditi vašim specifičnim potrebama. Širom Hrvatske, naši prodajni predstavnici vam mogu dati sve savjete za odabir leasinga za novu Toyotu ili za čitavu flotu vozila.

01

Niska mjesečna rata leasinga

02

Korištenje uvijek novog reprezentativnog TOYOTA vozila

03

Svi troškovi vlasništva uključeni u mjesečnu ratu

DOGOVORITE INFORMATIVNI SASTANAK

BUSINESS CENTAR

Usluga prilagođena poslovnim kupcima
Saznajte više