1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. LAND CRUISER

LAND CRUISER

NEZAUSTAVLJIV VEĆ GOTOVO 70 GODINA!

Vrijedi do 30.09.

2,8 D-4D, Active (204 KS/ 150 KW)

LAND CRUISER

NEZAUSTAVLJIV VEĆ GOTOVO 70 GODINA!

I danas je Land Cruiser podjednako neumoran – uz napredniju tehnologiju za cestovnu i terensku vožnju, više sigurnosnih funkcija i još više snage za savladavanje svih vrsta terena. Jednostavno nastavlja oduševljavati svojim sposobnostima i odlučnošću da vas odveze bilo kamo i sigurno vrati natrag.Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*
To može samo Toyota!

CIJENA: 444.800 kn

✔ Klima uređaj
✔ Električni priključak za prikolicu, priprema
✔ LED dnevna, stražnja i svjetla za maglu
✔ Sustav aktivne kontrole prianjanja pogonskih kotača
✔ HAC sustav pomoć pri uspinjanju uz strminu
✔ DAC sustav pomoć pri spuštanju niz strminu
✔ 17" aluminijski naplatci

Odlučite li se za nanošenje zaštitnog premaza Toyota ProTect, uz zaštitu vozila izvana, besplatno ćete dobiti i zaštitu unutrašnjosti. Ponuda vrijedi do isteka zalihe.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći online.

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 160.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite www.toyota.hr ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Toyota partnera. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.