1. Company
  2. Toyota Vijesti I Događanja
  3. 2020
  4. Covid19
Odaberite

Zato što vjerujemo u „bolje”

Odgovor Toyota Motor Europe na pandemiju COVID-19.

Pandemija koronavirusa donosi sasvim novu vrstu izazova za naše društvo: ona ograničava našu slobodu kretanja.

Ne znamo koliko dugo ova situacija može trajati. Ali vjerujemo da ako sada zajednički djelujemo, nemoguće postaje moguće i sutra možemo biti jači. Zato što vjerujemo u „Bolje”.

Zato molimo ljude da brinu jedni o drugima tako što će ostati razdvojeni jedni od drugih.

Iz tog smo razloga odlučili zatvoriti dijelove našeg poslovanja u svjetlu pandemije COVID-19. To uključuje privremeno zatvaranje svih Toyotinih proizvodnih pogona u Europi, što će se dogoditi u ponedjeljak, 23. ožujka.

Istovremeno, nećemo zaustaviti aktivnosti koje su važne za osiguranje mobilnosti gdje god je potrebna, kao što su aktivnosti dostave rezervnih dijelova na europska tržišta radi održavanja vozila u voznom stanju.

Temelj naše politike je, i nadalje, stavljanje sigurnosti zaposlenika na prvo mjesto prilikom razmatranja i donošenja odluka o poslovanju, u skladu s politikama i uputama lokalnih vlada. Poduzimamo mjere za sprečavanje širenja zaraze kao što je otkazivanje poslovnih putovanja koja nisu hitna, ovisno o odluci pojedinih podružnica.

Želimo iskoristiti ovu priliku kako bismo uputili riječi ohrabrenja i zahvale svim zdravstvenim radnicima koji svojim radom spašavaju zdravlje ljudi.