1. Company
  2. Toyota Vijesti I Događanja
  3. 2020
  4. Ichiban 2020
Odaberite

ICHIBAN 2020.: Nagrađeni najbolji Toyota partneri u pružanju izvrsnosti i zadovoljstvu stranaka

• 45 pobjednika, Toyota partnera iz cijele Europe povezali su se digitalno u proslavi svojih postignuća
• ''Ichiban 2020.'' je prva ikada održana digitalna svečanost podjele cijenjene nagrade Ichiban

Ichiban na japanskom znači „broj jedan“. Toyotina nagrada Ichiban je namijenjena isključivo Toyota partnerima u Europi koji se ističu po kvaliteti usluge. Preko 2.500 europskih Toyota partnera se natječe za počast biti jedan od 45 Ichiban pobjednika svake godine, nagrade koju dobivaju oni koji pokažu jedinstveni pristup i posvećenost poslovnoj filozofiji koja stranku stavlja na prvo mjesto. Zbog pandemije koronavirusa, svečanost dodjele nagrada se odvijala virtualno pri čemu su se najbolji Toyotini partneri digitalno povezali sa sjedištem Toyota Motor Europe u Bruxellesu.

„Iako je naša današnja svečanost bila virtualna, naša glavna zamisao ostaje nepromijenjena: tu smo kako bismo odali priznanje vašim postignućima kao pobjednicima Toyotine nagrade Ichiban za 2020. godinu.“ Matt Harrison, Izvršni podpredsjednik Toyota Motor Europe Didier Gambart, Podpredsjednik za prodaju, marketing i iskustvo stranaka, isto je tako naglasio važnost ljudskog pristupa u poslovanju naše cjelokupne maloprodajne mreže: „gradimo, oko ljudi i za ljude, vrijednosti za naše stranke koje traju cijeli život. Ljudski faktor u načinu na koji se naši Toyota partneri odnose prema strankama nije moguće preslikati i drugi ga ne mogu kopirati, te on donosi našim strankama nezaboravna iskustva“.

Tijekom svečanosti pobjednicima je omogućen ekskluzivan i povlašteni uvid u aktivnosti Toyotinog Odjela za istraživanje i razvoj, kao i objašnjenje trendova tehnologije u budućnosti. „Mi u Odjelu za istraživanje i razvoj dajemo sve od sebe kako bismo isporučili vrhunske proizvode. Međutim, na kraju krajeva, vi, naši Toyota partneri, ste ti koji donosite izravnu vrijednost našim strankama kroz izuzetno iskustvo usluge.“ Gerald Killman, Podpredsjednik za istraživanje i razvoj.

Zatvarajući svečanost podjele nagrada, Dr Johan van Zyl, Predsjednik i Izvršni direktor Toyota Motor Europe, je odao priznanje okupljenim Toyota partnerima na njihovim izvanrednim postignućima, naglašavajući važnost slušanja komentara stranaka u pružanju nezaboravnih iskustava svakoj stranci koja se poveže s markom Toyota.

 

Najboljim prema ocjenama hrvatskih kupaca , vlasnika Toyota vozila, ocjenjen je team tvrtke ''Toyota Centra Zagreb'' - poslovnica Istok. Čestitamo čitavom teamu na izvrsnosti i činjenici da su svojim svakodnevnim radom zaslužili najveće ocjene zadovoljstva stranaka, te premašili očekivanja kupaca. Prodajno servise centre Toyota centar Zagreb možete pronaći na adresama: Avenija Dubrava 126 i Velikopoljska1, Zagreb. Obratite im se s povjerenjem što njihovi zadovoljni kupci potvrđuju.