1. Company
 2. Toyota Vijesti I Događanja
 3. Novi hilux
Odaberite

NOVI HILUX

Hiluxova reputacija o sposobnosti savladavanja svih vrsta terena i svih prepreka je legendarna. Najizdržljivija legenda još od 1968. sada postaje još izdržljivija. Od svog mišićavog izgleda i snažnog novog motora, do udobnijeg, izdržljivijeg i povezanijeg iskustva vožnje, novi Hilux je iskušan do krajnjih granica kako bismo se uvjerili da je nepobjediv po imenu i nepobjediv po prirodi.

 • ODLIČAN IZGLED. NA BILO KAKVOM TERENU

  Hilux se ponosi odvažnim novim izgledom, koji ostavlja još snažniji dojam. Njegov mišićavi stan, snažni branici i zadivljujuća LED glavna svjetla odaju dojam snage i istaknutosti. U kabini su korišteni trajni materijali i dojmljivi dodaci pored nove ploče s instrumentima, a dodirni zaslon nalik tabletu, od 8“, nudi novu razinu profinjenosti koja je osmišljena kako bi olakšala život.

 • VIŠE SNAGE, VIŠE OKRETNOG MOMENTA, VIŠE ZABAVE

  Uz paletu snažnih i učinkovitih motora, Hilux je u stanju pomicati brda. Novi dizelski, 2,8-litarski motor snage 204 KS i s 500 Nm okretnog momenta unosi u ponudu najveću snagu uz najmanju potrošnju u klasi. Najsnažniji Hilux ikada omogućava ubrzanje bez napora i vučnu snagu koja čini prijevoz teškog tereta lakim zadatkom, ali vam pomaže i da radite učinkovitije, zahvaljujući zadivljujuće maloj potrošnji goriva.

 • ČVRSTO, TRAJNO, POUZDANO. NEUPITNO

  Bilo da je riječ o teškom teretu ili zahtjevnom terenu, postoji dobar razlog da se osjećate samopouzdano u ovom pickupu. Pored impresivne nosivosti od 1 tone, mogućnosti vuče prikolice do 3,5 tone i ručnog uključivanja pogona 4x4, novi Hilux nudi niz pomoćnih sustava za terensku vožnju. Od automatskog diferencijala s ograničenim proklizavanjem do sustava pomoći pri kretanju na strmini (Hill start Assist Control - HAC) i aktivnog sustava protiv proklizavanja (Active Traction Control - (A-TRC), pomoći će vam da se nastavite kretati, kamo god vas posao vodi.

 • UGODNA RAVNOTEŽA RADA I ZABAVE

  Profinjen, udoban i dinamičan, niti jedan drugi pickup ne donosi ravnotežu rada i kućnog života kao novi Hilux. Zaslon sustava Toyota Touch® 2 u stilu tableta, veličine 8“, nudi cijeli niz multimedijskih funkcija, od integracije pametnog telefona do ozvučenja JBL s tehnologijom Harman CLARi-Fi, kako biste se zabavili i ostali povezani. Stražnja kamera i niz naprednih sigurnosnih sustava pružaju spokoj nakon dugog dana.