1. Company
  2. Toyota Vijesti I Događanja
  3. Toyota Relax
Odaberite

Jedinstveni TOYOTA RELAX program od sad s još boljim uvjetima - jamstvo do 185.000 km na sva vozila

Kao potvrdu kvalitete i pouzdanosti, Toyota je od 1. svibnja uvela još bolje uvjete za program RELAX. Briga o zadovoljstvu vlasnika rabljenih Toyota vozila, podignuta je na još veću razinu – od sad je osigurana bezbrižnost do 10 godina ili do 185.000 prijeđenih kilometara!

  • Jedinstvena mogućnost produženja jamstva na rabljena vozila u trajanju od jednog servisnog intervala, i to bez dodatnih troškova aktivacije
  • Jedini uvjet za ostvarenje Toyota RELAX jamstva (unutar definirane starosti i kilometraže vozila) je redovito održavanje u ovlaštenim Toyota servisima prema propisanim preporukama proizvođača, pri čemu servis uklanja uočene nedostatke
  • Toyota RELAX program razvijen s ciljem osiguranja bezbrižnosti te uklanjanja nastalih nedostataka u slučaju kvara na vozila stara do 10 godina ili do 185.000 km (prije 1. svibnja uvjet je bio 10 godina ili do 160.000 km)
  • Detalji RELAX programa objašnjeni u animiranom videu https://www.youtube.com/watch?v=uVvULLvNR_I&t=43s

Toyota RELAX se aktivira u ovlaštenom servisu nakon isteka tvorničkog jamstva, obavljanjem redovitog servisa, na razdoblje do sljedećeg servisnog intervala propisanog prema uputi proizvođača (12 mjeseci ili 15.000 km - što prije nastupi). Ono što je važno istaknuti, a po čemu je ovaj program jedinstven na tržištu – Toyota RELAX program produljenja jamstva moguće je primijeniti na rabljena vozila kojima je isteklo tvorničko jamstvo te im se na ovaj način još dodatno povećava vrijednost. Toyota RELAX program je vezan za određeno vozilo i njegov broj šasije, tako da se prenosi na novog vlasnika u slučaju prodaje vozila.

 

Dodatna godina bezbrižnosti nakon svakog redovnog servisa

Program Toyota RELAX se aktivira kad se obavi redovni servis vozila u ovlaštenoj mreži Toyota servisa, za naredni servisni interval, na vozila do 10 godina starosti te do 185.000 km. Jedini uvjet je da se rabljeno vozilo redovito održava u ovlaštenom Toyota servisu, te da se u skladu s preporukama otklanjaju uočeni nedostaci. Odabirom ovlaštenog Toyota servisa za održavanje vozila, vlasnik će svoje vozilo prepustiti u sigurne ruke stručnih mehaničara koji koriste isključivo originalne dijelove, a tu će vjernost Toyota nagraditi s dodatnih 12 mjeseci bezbrižnosti.  

Prednosti Toyota RELAX programa vlasnici mogu iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vozila koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje. Vlasnik vozila s aktivnim Toyota RELAX programom ima pravo na besplatan popravak u skladu s uvjetima Toyota RELAX programa.

Toyota RELAX program jamstva do 10 godina starosti ili 185.000 km (što prije nastupi) za stranke nema dodatnih troškova, osim redovnih troškova održavanja koji uključuju rad i potrošni materijal prilikom servisiranja vozila, odnosno zamjene originalne opreme ili potrošnih rezervnih dijelova koje je potrebno zamijeniti.

Ni jedna druga marka svojim korisnicima danas ne nudi sličnu pogodnost pa Toyota svojim RELAX programom itekako podiže kvalitetu usluge, ali i vrijednost svojih rabljenih vozila, te omogućuje višegodišnje bezbrižno posjedovanje i užitak u vožnji automobila.

Za detalje vezane uz Toyota RELAX program, posjetite https://www.toyota.hr/owners/warranty/toyota-relax  ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.