Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota
Novi Yaris
Već od 106.400 KN

Luna 1,0 VVT M/T5 (72 KS/ 53 KW)

Vrijedi od 1.2.2021. do 31.3.2021.

Novi Yaris

Pola plati sad, pola za 24 mjeseca!

Savršen gradski automobil, oblikovan za gradski život, novi Yaris objedinjuje napredne sustave sigurnosti i dizajn „spreman za pokret“.

Odmah plati 53.200 kn i odvezi bogato opremljeni Yaris nove generacije, ostatak iznosa plati kroz 24 mjeseca!

Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 24 mjeseca godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4%, trošak obrade iznosi 1.064,00 HRK, mjesečna leasing rata iznosi 177,33 HRK, otkupna vrijednost iznosi 53.200,00 HRK, a EKS iznosi 4,95%. Leasing rata je mjesečna, s PDV-om, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 111.719,92 HRK.

CIJENA: 106.400 KN

✔ TOYOTA SAFETY SENSE 2®(napredni paket aktivne sigurnosti)
✔ Toyota Touch 2, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 7" (17,8 cm)
✔ Smartphone connectivity- omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
✔ Klima uređaj
✔ 15" čelični naplatci

yaris luna

Odaberite željeni način kontakta

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku.
Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h
i subotom od 09 -13h.
Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći online.

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 4,95% . Period financiranja je 24 mjeseca, učešće iznosi 50% od kupoprodajne cijene vozila i otkupna vrijednost 50,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, s PDV-om, te se plaća do datuma dospijeća u HRK.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Povezane ponude