Besplatno isprobajte Toyotu E-naručivanje na servis Pronađite Toyotinog partnera Cjenici i katalozi Moja Toyota

Toyotine zimske pogodnosti

Toyotine zimske pogodnosti

za vlasnike Toyota vozila

Slike su simbolične. Ponuda je informativnog karaktera. Za detaljnije informacije, kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Zatvori
Pripremite Vašu Toyotu za niske temerature i održite visoki stupanj sigurnosti.
U našim ovlaštenim servisima pripremili smo posebne pogodnosti u ponudi prilagođenoj za nadolazeće zimske uvjete na cesti:
  • Kontrolni zimski pregled
  • ALL-INCLUSIVE paket guma
  • Originalna oprema za zaštitu: gumeni tepisi, gumena zaštita prtljažnika i zavjese za zaštitu od blata
  • Dodatna oprema za aktivan odmor i putovanja: krovni nosači i kutije, kuka za vuču, parkirni senzori i navigacija.

Istražite posebnu ponudu samo jednim klikom
 

Toyota poštuje vašu privatnost, stoga podaci neće biti proslijeđeni trećim osobama. Vaši podaci se automatski spremaju kako bismo Vas mogli obavijestiti o novim modelima, posebnim ponudama i uslugama. Ako se u bilo kojem trenutku predomislite i više ne želite primati informacije o Toyotinim ponudama i uslugama, molimo vas da pisanim putem obavijestite tvrtku Toyota Croatia d.o.o. koje će postupiti po vašem zahtjevu i obrisati vaše podatke iz baze.

Slike su simbolične. Ponuda je informativnog karaktera. Za detaljnije informacije, kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.