Besplatno isprobajte Toyotu
E-naručivanje na servis
Pronađite Toyotinog partnera
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Prijavite se za više informacija

Toyota C-HR dizajniran je za one koji žive život punim plućima i očekuju od svog automobila da ih u tome prati. Da li ste vi među njima? Popunite formu ispod i među prvima primite sve informacije o novom Toyotinom modelu.

Toyota poštuje vašu privatnost, stoga podaci neće biti proslijeđeni trećim osobama. Vaši podaci se automatski spremaju kako bismo Vas mogli obavijestiti o novim modelima, posebnim ponudama i uslugama. Ako ne želite primati ove informacije, molimo Vas da navedeno naznačite u polju iznad i vaši podaci neće biti spremljeni u našoj bazi podataka. Ako se u bilo kojem trenutku predomislite i više ne želite primati informacije o Toyotinim ponudama i uslugama, molimo vas da pisanim putem obavijestite tvrtku Toyota Croatia d.o.o. koje će postupiti po vašem zahtjevu i obrisati vaše podatke iz baze.

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK