Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyotinog partnera
Moja Toyota

Hibridni modeli u dolasku

Toyota RAV4 Hybrid

Hibridni RAV4 na tržište stiže početkom sljedeće godine, čime Toyota širi svoju već tradicionalno najbogatiju ponudu hibridnih automobila na čak sedam modela.

Osim što premijerno unosi hibridnu tehnologiju u svoju gamu, novi RAV4 - koji će se u Hrvatskoj pojaviti početkom sljedeće godine - ujedno je i redizajniran te zategnut kako bi ponudio još više stila uz novi osjećaj u vožnji. Kritično najvažnije, oni koji su dobro upoznati s ponašanjem i funkcioniranjem Toyotine Hybrid Synergy Drive filozofije već sada znaju što mogu očekivati u praksi, od jednog velikog, prostranog i sposobnog terenca koji stiže s pogonom na sve kotače.
/
Iako potpune tehničke informacije nisu još otkrivene, ispod lima kucat će 2,5-litreni četverocilindrični benzinac ukomponiran s elektromotorom, CVT mjenjačem i naprednim elektroničkim prijenosom momenta po potrebi na stražnju osovinu – čime u situacijama kada zatreba 4x4 pogon, RAV4 će izvući maksimum iz hibridnog sklopa s iznimnim momentom i gotovo zanemarivom potrošnjom za segment.

S bogatom opremom, pogonom na sve kotače i hibridnom sklopom, novi RAV4 činit će izvanrednu vrijednost za novac te se isplatiti u kratkom periodu.

O konkretnim brojkama po pitanju pogonskog sklopa i performansi, kao i o cijenama još uvijek je teško pisati, a sve će nam biti posve poznato prije kraja godine, kada će na europskom tržištu biti predstavljen novi hibridni RAV4, a u prodaji u Hrvatskoj će se pojaviti u siječnju 2015.
Na kraju, osim rekordno niske potrošnje za crossover segment, RAV4 Hybrid vožnju će učiniti nikad jednostavnijom i ugodnijom, uz vrlo tih prijenos, uglađen rad i opuštenost u napučenim urbanim sredinama – a svu sposobnost punokrvnog terenca kada odlučite izaći u prirodu.

Pročitajte više o Toyota hibridima

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK