Prednosti vožnje hibrida

Toyota hibrid

Bez obzira tražite li ugodniji ili tiši način vožnje, ili želite automobil koji znatno smanjuje potrošnju goriva i emisije štetnih plinova – duga je lista načina na koje vam naših sedam hibridnih modela unosi razliku u svakodnevni život.

Život je jednostavniji uz hibrid, smo uđite i vozite

Možda zvuče komplicirano, ali zapravo naši hibridi su razvijeni kako bi vam maksimalno olakšali način vožnje. Kada pritisnite tipku za uključivanje hibridnog sustava – i dalje je potpuna tišina i ugoda, ali jasno označena poruka da ste spremni za vožnju. Na vama je samo da preko mjenjača odaberete položaj za vožnju, a hibridna tehnologija nadalje sve sama odrađuje.

/
Ugodna, tiha i trenutna isporuka snage

Vožnjom u našim hibridima čuti ćete puno više zvukova iz okoline nego iz motora hibridnog automobila. Upravo takav dojam ostavlja učinkovita hibridna tehnologija, s trenutnom isporukom snage kada vam zatreba – jer oba motora djeluju kao jedno: pogone naprijed bez oklijevanja.

two engines
Baterije koje se nikad ne pune preko zidne utičnice

U našim hibridima ne morate brinuti o autonomiji: jednostavno utočite gorivo kao i u konvencionalnom automobilu i uživajte u najugodnijem putovanja. Kada se baterija ipak isprazni, višak energije benzinskog motora iskorišten je za pogon generatora i punjenje baterije. Ali to nije sve. Baterija se također puni preko sustava regenerativnog kočenja, prilikom usporavanja.

charged hybrid
Blag prema novčaniku i okolišu

Ne samo da ćete uživati u načinu vožnje hibrida, već i činjenici da štedi vaš novac te umanjuje otisak štetnih plinova na okoliš. Naši hibridi su najučinkovitiji u gradu, gdje se do razumnih putnih brzina možete kretati isključivo preko elektromotora, a pri tome ne trošite ni kapi goriva niti emitirate emisije štetnih plinova.

easy wallet
Postoji hibrid za svakoga

Naša hibridna priča započela je 1997. godine s uistinu pionirskim modelom, prvim u svijetu velikoserijskim hibridom – Priusom. Od tada naša hibridna obitelj nezaustavljivo raste, do toga da danas možete izabrati između sedam hibridnih modela u Toyotinoj ponudi, pri čemu smo sigurni da ćete pronaći model koji najviše odgovara vašim potrebama. Ukoliko tražite idealan automobil za sve urbane prilike, Yaris hibrid je stvoren upravo za vas. S druge strane, za veće obitelji savršeno je skrojen Auris TS hibrid. Uistinu vjerujemo da postoji hibrid za svakoga.

hybrid everyone

Otkrijte više o hibridu

Nova Toyota Prius Nova Toyota Prius Isto kao što je originalni Prius iznova ispisao knjigu automobilske povijesti 1997. godine, posve nova generacija izdiže pionirsku hibridnu tehnologiju na posve novu razinu – gdje joj je i mjesto: ispred inovativnog dizajna, iznimne učinkovitosti i napredne tehnologije. Novi RAV4 hibrid Novi RAV4 hibrid Kroz više od 20 godina postojanja modela RAV4 – originalnog kompaktnog SUV-a – naš pustolovni automobil uspio je zarobiti duh avanture. Danas, uz inovativnu i naprednu hibridnu tehnologiju, donosi još ugodnije iskustvo vožnje. Hibridni servisni program Hibridni servisni program Otkrijte niz prednosti koje dobivate kroz naš hibridni servisni program, uključujući i provjeru ispravnosti baterije i produženo jamstvo baterije. Nova Toyota Prius Nova Toyota Prius Upravo kao i originalni model koji je iznova promijenio automobilska uvjerenja daleke 1997. godine, ovaj potpuno novi model još jednom izdiže hibridnu tehnologiju na mjesto koje zaista zaslužuje – u sam centar pažnje kao najbolji primjer kombinacije upadljivog dizajna, učinkovitosti i inovacije.
Natrag na početnu stranicu o hibridima
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK