Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyotinog partnera
Moja Toyota

Niži troškovi goriva

Toyota

Ne samo da je potrošnja goriva naših hibrida nedostižna, nego to znači da za njih vrijede i porezne subvencije.

Bez cestovnog poreza za naše energetski učinkovite hibride & uštedite 40%

Ne samo da je potrošnja naših štedljivih hibrida nedostižna za druge, nego to znači i da za njih vrijede niži porezi. To je jedan od mnogih razloga zašto su naši kupci od prve odabrali hibrid. I ne morate vjerovati samo nama, stranica Honest John je upravo nagradila modele Yaris Hybrid i Auris Hybrid 1. i 2. mjestom među prvih 10 najekonomičnijih benzinskih automobila.

Uštedite do 40%

Različite ceste, promet i stil vožnje utječu na to koliko dete uštedjeti, ali iz našeg iskustva to može biti 30-40% (Richard Seymour, stručnjak za hibride). To pogotovo vrijedi u gradskim područjima, jer Toyotin hibridni sustav štedi energiju gašenjem motora u vožnji do čak 80 km/h, kao i kad pustite papučicu gasa – benzinski motor je trenutno ugašen i vozite se na struju.

/
Niži porez za naše energetski učinkovite hibride & uštedite 40%

"Nema potrebe spajati automobil na utičnici jer se sam puni"

Odlične vijesti za službene vozače

Ako ste vlasnik voznog parka ili tvrtke, sigurno će vas zanimati da naši hibridi spadaju u najniži porezni razred za poslovne automobile i dobro čuvaju svoju vrijednost.

"Moji troškovi za gorivo su skoro upola manji" Janko Cvitak, vlasnik modela Yaris Hybrid

/
Niži porezni razred u klasi vodeći porezni razred od 10%

"Otkrio sam da Toyotini hibridi imaju najniže emisije i najnižu potrošnju goriva...Ne bih se vratio na normalni motor". Robert Lokar, vlasnik modela Auris Hybrid

Mali, stilski oblikovan ili pustolovan? Već danas isprobajte jedan od naših šest hibrida

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK