Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyotinog partnera
Moja Toyota

Vožnja bez brige

Toyota

Hibridi su naša najpouzdanija vozila. 90% svih hibrida koje smo prodali još uvijek je na cestama.

Standardni servis

Uz manje dijelova, servis je jako brz. Svaki Toyotin zastupnik će ga provesti za sličnu cijenu kao i u slučaju konvencionalnog automobila. Godišnja provjera zdravlja hibrida je idealan način kako osigurati da vaš hibridni sustav zadrži optimalne performanse. Uz to je uključen u Toyotin servis!

/
Godišnja provjera zdravlja hibrida je idealan način kako osigurati da vaš hibridni sustav zadrži optimalne performanse
Bez brige

Za dodatnu bezbrižnost, dodatno na 5 godina jamstva, svaki Toyotin servis hibrida uključuje besplatnu provjeru zdravlja hibrida. Sa svakom provjerom zdravlja hibrida primiti će te 1 godinu ili 16.000 kilometara produženog jamstva na hibridnu bateriju, koje se može obnavljati do 10 godina nakon prve registracije.

Dokazan na stazi

Naše godine pouzdane vožnje dokazane su na najtežoj trci izdržljivosti na svijetu, 24 sata Le Mansa. U prošlogodišnjoj utrci naš izuzetni TS030 hibridni trkaći automobil završio je na drugom mjestu, zajedno s više zauzetih mjesta na podiju i pobjedom u zadnjem krugu FIA svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti. U 2014. godini, Toyota Hybrid Racing Team se natječe protiv timova Porsche i Audi u borbi za naslov u Svjetskom prvenstvu sportskih automobila.

Izrađen u Europi

Jeste li znali da se Toyotini automobili već 20 godina proizvode u Europi? Auris Hybrid je prvi Toyotin hibrid koji se proizvodi u Europi u tvornici u Derbyshireu, s time da tvornica u North Walesu isporučuje motore. Obje tvornice poznate su po svojoj kvaliteti i ekološkim značajkama i nastavljaju pružati značajan doprinos ekonomiji.

/
Toyotini hibridi su izrađeni sa izuzetnom kvalitetom
Mali, stilski oblikovan ili pustolovan? Već danas isprobajte jedan od naših šest hibrida

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK