RJEŠENJA ZA
MOBILNOST

MOBILNOST ZA SVE

Preko 85 godina Toyotine inovacije nastavljaju činiti živote ljudi lakšim. Međutim, koliko god da smo postigli, još ima toliko toga što možemo učiniti. Gledajući u budućnost, imamo pred očima još značajniju misiju: pomoći da cijeli ljudski rod osjeti slobodu kretanja.

/
/
Svijest na vašim ramenima. Tehnologija koja pomaže ljudima da se kreću kroz svoju okolinu i postignu više uz veću slobodu, neovisnost i samopouzdanje.
/
Kao da skijate ulicama grada. Ultrakompaktni i ekološki i-ROAD odlikuje se okretnošću uz sigurnost i udobnost automobila.
/
.
/

Sloboda koja prelazi vaša ograničenja.
Ova raznovrsno primjenljiva pomoć u kretanju može savladati različite prepreke i podiže svoje korisnike u razinu očiju u njihovim svakodnevnim razgovorima.

Poravnava igralište.
Bilo u uredu ili na otvorenom, okretni Exo-Wheel pomaže ljudima da se kreću kroz život.

/

/
/
Automobil koji zna tko je za upravljačem. Pravi partner za put pred vama, naša TOYOTA CONCEPT-愛 i koristi umjetnu inteligenciju da bi rasla sa svojim vozačem, štitila ga i nadahnjivala.

Budućnost masovnog prijevoza je osobna.
TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE je naše rješenje za zajedničku vožnju u gradovima sutrašnjice koji će preobraziti masovni prijevoz u posebno iskustvo, dostupno i invalidskim kolicima.

/
/

On može onuda kuda automobili ne mogu.
Konstruiran za pločnike, ultrakompaktni TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK samostalno vozite korisnike kroz zadnje etape njihovog svakodnevnog putovanja.

/
Užitak vožnje – sa ili bez djece. Vitko oblikovani i-TRIL može primiti tri osobe, a može se smjestiti na malom prostoru i samostalno vas voziti na drugi kraj grada (i natrag).
/

ROBOT ZA POMOĆ

/
/
Vaša pomoć u kući. Prijateljski robot koji je konstruiran tako da omogućuje samostalan život pomažući u svakodnevnim zadacima i povezujući korisnike s njihovim obiteljima i prijateljima.

Robot za pomoć u rehabilitaciji

/
Vratite svoj prirodni korak. Robot za pomoć u rehabilitaciji je naprava koja pomaže osobama koje teško hodaju da ponovno steknu svoju prirodnu pokretljivost.
/

Prikazani su Toyotini prototipovi. Nisu dostupni za prodaju.

Saznajte više o Toyoti

Nova Toyota Proace City Nova Toyota Proace City Nova paleta kompaktnog furgona ojačat će Toyotinu zastupljenost na europskom tržištu lakih teretnih vozila Hrvatska domaćin za premijeru nove Toyote Camry Hrvatska domaćin za premijeru nove Toyote Camry Najprodavanija poslovna limuzina u svijetu, Toyota CAMRY doživljava svoje premijerno izdanje u Hrvatskoj. Toyota Proace City Toyota Proace City Toyota najavljuje svjetsku premijeru novog kompaktnog gospodarskog vozila Toyota promovira globalnu elektrifikaciju vozila  odobravanjem gotovo 24.000 besplatnih licencija Toyota promovira globalnu elektrifikaciju vozila odobravanjem gotovo 24.000 besplatnih licencija Toyota City, Japan, 3. travnja 2019.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK