Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Auris Touring Sports LUNA

Cjenik
Motor i mjenjač Cijena s PDV-om
1,33 Dual VVT-i (99 KS) 6 stupanjski ručni mjenjač
141.500 kn
Konfiguriraj
1,2 Turbo (116 KS) 6 stupanjski ručni mjenjač
147.300 kn
Konfiguriraj
1,4 D-4D (90 KS) 6 stupanjski ručni mjenjač
152.900 kn
Konfiguriraj
1,6 D-4D (112 KS) 6 stupanjski ručni mjenjač
165.884 kn
Konfiguriraj
Oprema:
16" čelični naplatci s poklopcima (8-krakova)
4,2" multi-informacijski zaslon
Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 je potpuno integrirani multimedijski sustav, koji uključuje dodirni zaslon u boji s povuci i potegni funkcijom, napredni audio sustav kompatibilan s USB uređajima, iPod uređajima i pametnim telefonima. Bluetooth® 3.0 omogućuje funkcije kao što su hands-free pozivi, SMS integracija i reprodukcija glazbe. WVGA zaslon je također povezan sa stražnjom kamerom za sigurniju vožnju u nazad.

Zatvori
Stražnja kamera

Stražnja kamera

Sustav uključuje ventil sa senzorom u svakom kotaču za stalni nadzor tlaka zraka. Ovi senzori povezani su s indikatorom na ploči sa instrumentima koji se upale kako bi vas upozorili da je tlak pao ispod preporučene razine. Na ovaj način, sustav doprinosi sigurnijoj vožnji, boljem trošenju guma i nižoj potrošnji goriva.

Zatvori
Stop & Start sustav

Stop & Start sustav

Stop & Start sustav automatski gasi motor kada vaše vozilo miruje i mjenjač je u neutralnom položaju - na primjer, prilikom čekanja na semaforu ili slično. To smanjuje potrošnju goriva i emisiju ispušnih plinova. Motor se trenutno pali kada pritisnete papučicu kvačila.

Zatvori
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.