Besplatno isprobajte Toyotu Sastavite svoju Toyotu Cjenici i katalozi Moja Toyota

Auris BLACK EDITION

Cjenik
Motor i mjenjač Cijena s PDV-om Konfiguriraj
1,2 Turbo (116 KS) 6 stupanjski ručni mjenjač 142.900 kn
1,4 D-4D (90 KS) 6 stupanjski ručni mjenjač 149.400 kn
1,6 D-4D (112 KS) 6 stupanjski ručni mjenjač 162.900 kn
Oprema:
Kromirani umetak prednje donje rešetke
LED stražnja svjetlosna traka
Prednji spojler
Follow-me home prednja svjetla

Follow-me home prednja svjetla

Uključuje ih vozač radi dodatne sigurnosti i praktičnosti tijekom noći, kada prednja svjetla ostanu upaljena na 30 sekundi nakon parkiranja vašeg automobila kako bi vam osvijetlila put do ulaza u vašu kuću.

Zatvori
Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 je potpuno integrirani multimedijski sustav, koji uključuje dodirni zaslon u boji s povuci i potegni funkcijom, napredni audio sustav kompatibilan s USB uređajima, iPod uređajima i pametnim telefonima. Bluetooth® 3.0 omogućuje funkcije kao što su hands-free pozivi, SMS integracija i reprodukcija glazbe. WVGA zaslon je također povezan sa stražnjom kamerom za sigurniju vožnju u nazad.

Zatvori
Stražnja kamera

Stražnja kamera

Sustav uključuje ventil sa senzorom u svakom kotaču za stalni nadzor tlaka zraka. Ovi senzori povezani su s indikatorom na ploči sa instrumentima koji se upale kako bi vas upozorili da je tlak pao ispod preporučene razine. Na ovaj način, sustav doprinosi sigurnijoj vožnji, boljem trošenju guma i nižoj potrošnji goriva.

Zatvori
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.