Besplatno isprobajte Toyotu Sastavite svoju Toyotu Cjenici i katalozi Moja Toyota

Auris SOL

Cjenik
Motor i mjenjač Cijena s PDV-om Konfiguriraj
1,2 Turbo (116 KS) 6 stupanjski ručni mjenjač 166.200 kn
1,6 D-4D (112 KS) 6 stupanjski ručni mjenjač 182.900 kn
Oprema:
17" aluminijski naplatci (5-duplih krakova)
Tipka za paljenje
Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 je potpuno integrirani multimedijski sustav, koji uključuje dodirni zaslon u boji s povuci i potegni funkcijom, napredni audio sustav kompatibilan s USB uređajima, iPod uređajima i pametnim telefonima. Bluetooth® 3.0 omogućuje funkcije kao što su hands-free pozivi, SMS integracija i reprodukcija glazbe. WVGA zaslon je također povezan sa stražnjom kamerom za sigurniju vožnju u nazad.

Zatvori
Regulator brzine - tempomat
Prednji parkirni senzori
Stražnji parkirni senzori
Stražnja kamera

Stražnja kamera

Sustav uključuje ventil sa senzorom u svakom kotaču za stalni nadzor tlaka zraka. Ovi senzori povezani su s indikatorom na ploči sa instrumentima koji se upale kako bi vas upozorili da je tlak pao ispod preporučene razine. Na ovaj način, sustav doprinosi sigurnijoj vožnji, boljem trošenju guma i nižoj potrošnji goriva.

Zatvori
Jednostavni inteligentni sustav parkiranja (Simple IPA)

Jednostavni inteligentni sustav parkiranja (Simple IPA)

Simple IPA sustav automatski upravlja vaš automobil u odabrano parkirno mjesto, bilo između dva vozila ili iza vozila. Uporabom ultrazvučnih senzora u prednjem braniku za identificiranje odgovarajućeg parkirnog mjesta, kada je aktiviran, sustav automatski upravlja vozilom. Jedino što morate raditi je kontrolirati brzinu vožnje i pustiti da Simple IPA parkira vaš automobil.

Zatvori
Stop & Start sustav

Stop & Start sustav

Stop & Start sustav automatski gasi motor kada vaše vozilo miruje i mjenjač je u neutralnom položaju - na primjer, prilikom čekanja na semaforu ili slično. To smanjuje potrošnju goriva i emisiju ispušnih plinova. Motor se trenutno pali kada pritisnete papučicu kvačila.

Zatvori
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.