Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Auris SOL hybrid

Cjenik
Motor i mjenjač Vrsta karoserije Pogon Cijena s PDV-om
1,8 hybrid (136 KS) Electronically controlled Continuously Variable Transmission Hatchback 5 vrata 4X2
175.800 kn
Konfiguriraj
Oprema:
17" aluminijski naplatci (5-duplih krakova)
Regulator brzine - tempomat
Prednji parkirni senzori
Stražnji parkirni senzori
Stražnja kamera

Stražnja kamera

Sustav uključuje ventil sa senzorom u svakom kotaču za stalni nadzor tlaka zraka. Ovi senzori povezani su s indikatorom na ploči sa instrumentima koji se upale kako bi vas upozorili da je tlak pao ispod preporučene razine. Na ovaj način, sustav doprinosi sigurnijoj vožnji, boljem trošenju guma i nižoj potrošnji goriva.

Zatvori
Jednostavni inteligentni sustav parkiranja (Simple IPA)

Jednostavni inteligentni sustav parkiranja (Simple IPA)

Simple IPA sustav automatski upravlja vaš automobil u odabrano parkirno mjesto, bilo između dva vozila ili iza vozila. Uporabom ultrazvučnih senzora u prednjem braniku za identificiranje odgovarajućeg parkirnog mjesta, kada je aktiviran, sustav automatski upravlja vozilom. Jedino što morate raditi je kontrolirati brzinu vožnje i pustiti da Simple IPA parkira vaš automobil.

Zatvori
Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 je potpuno integrirani multimedijski sustav, koji uključuje dodirni zaslon u boji s povuci i potegni funkcijom, napredni audio sustav kompatibilan s USB uređajima, iPod uređajima i pametnim telefonima. Bluetooth® 3.0 omogućuje funkcije kao što su hands-free pozivi, SMS integracija i reprodukcija glazbe. WVGA zaslon je također povezan sa stražnjom kamerom za sigurniju vožnju u nazad.

Zatvori
Tipka za paljenje
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK