Besplatno isprobajte
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

AYGO X-CLUSIV

Cjenik
Motor i mjenjač Vrsta karoserije Pogon Cijena s PDV-om
1,0 (72 KS) 5 brzinski ručni mjenjač Hatchback 5 vrata 4X2
104.100 kn
Konfiguriraj
1,0 (72 KS) 5-brzinski automatski mjenjač MultiMode Hatchback 5 vrata 4X2
111.400 kn
Konfiguriraj
Oprema:
Naplatak od lake legure, 15", crni, strojno obrađeni (10 dvostrukih krakova)
Crni središnji stup
Crni Bold krov
Srebrni Sparkle krov
Sustav pametnog ulaska i pokretanja

Sustav pametnog ulaska i pokretanja

Umjesto uobičajenog ključa, sustav pametnog ulaska i pokretanja se odlikuje predajnikom koji vam omogućava otključavanje vrata povlačenjem kvake odnosno zaključavanje pritiskom na tipku. Da biste pokrenuli ili zaustavili motor, jednostavno pritisnite tipku Start/Stop. Sve što je potrebno je nositi pametnu karticu u džepu ili ručnoj torbi.

Zatvori
Senzor sumraka

Senzor sumraka

Senzor sumraka prati razinu osvijetljenosti i automatski uključuje glavna svjetla kada se osvijetljenost smanji.

Zatvori
Grijani vanjski retrovizori
Stražnji spojler
Stražnja kamera

Stražnja kamera

Ovaj sustav ima senzorski ventil u svakom kotaču radi stalnog praćenja tlaka u gumi. Senzori su povezani sa žaruljicom na ploči s instrumentima koja zasvijetli kako bi upozorila vozača ako tlak u gumi padne ispod preporučene vrijednosti. Na taj način ovaj sustav pridonosi sigurnijoj vožnji, manjem trošenju guma i manjoj potrošnji goriva.

Zatvori
Sustav predsudarne zaštite

Sustav predsudarne zaštite

Sustav predsudarne zaštite koji je dio sustava Toyota Safety Sense koristi kameru i laser za otkrivanje drugih vozila na cesti ispred vas. Kada sustav otkrije mogućnost sudara, vozač dobiva upozorenje putem zvučnih i svjetlosnih signala, a uključuje se i sustav pomoći pri kočenju. Ako vozač ne počne kočiti na vrijeme, kočnice se automatski uključuju radi sprečavanja ili umanjivanja sudara.
Tehničko ime: Sustav za zaštitu pri sudaru

Zatvori
Upozorenje za nenamjerno prestrojavanje

Upozorenje za nenamjerno prestrojavanje

Koristeći kameru za otkrivanje kolničkih crta, sustav upozorenja za nenamjerno prestrojavanje, koji je dio sustava Toyota Safety Sense, upozorava vozača zvučnim i svjetlosnim signalima ako vozilo počne izlaziti iz svog prometnog traka bez uključivanja pokazivača smjera – tada vozač može poduzeti potrebne radnje.

Zatvori
x-touch
Automatski klima uređaj
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK