Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

AYGO

Krenite na zabavu

Cijena

od 69.900 kn

Potrošnja

od 4,1 l/100 km

Želimo vas upozoriti da će uskoro zbog nove EU Uredbe ući u primjenu novi mjerni protokol kojim će se ustanoviti podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2. Zbog toga je moguće da će službeni podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva biti ažurirani, tj. različiti od trenutno važećih podataka. Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti
Bijela (068)

Nova Toyota AYGO. Došlo je vrijeme za igru.

Istaknite se s novim svježim i odvažnim dizajnom modela AYGO. AYGO možete učiniti doista vašim uz široku ponudu opcija za prilagođavanje koje dolaze uz AYGO x-play. Uz prostor za udoban smještaj četiri osobe te kompaktnu i agilnu karoseriju, AYGO je idealan za istraživanje grada.

Kompaktni modeli

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.