Besplatno isprobajte
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Novi AYGO

JUST GO
AYGO X, 5 vrata 74.900 kn = 784 kn/mj
Toyota financiranje operativnim leasingom na 60 mj, fix EUR, učešće 25%, ostatak 25%, obrada 1%

od 73.600 kn
 • Dizajniran da iznenadi

  Okretan i spreman za pokret. Dojmljivog novog izgleda, privlačnog dizajna prednjeg kraja i izborom senzacionalnih boja, novi AYGO vam omogućava da izrazite svoju osobnost.

 • Učinkovitost

  Svaki detalj konstrukcije na našim vozilima je analiziran kako bi se osigurao najmanji mogući utjecaj na okoliš i najmanja potrošnja goriva. To je, prije svega, slučaj s motorom u novom Aygou (tip 2NR-FKE) koji se odlikuje dodatnim smanjenjem emisije štetnih tvari i impresivno malom potrošnjom goriva.

 • Kompaktan i okretan

  Uz ukupnu dužinu od 3,45 metara i krugom okretanja od 10,2 m, niti jedna cesta nije preuska, niti jedno skretanje preoštro.

 • Spreman za neočekivano

  Kompaktan i spretan na ulicama, novi AYGO ima sve odlike za održavanje sigurnosti. Opremljen sustavom predsudarne zaštite (Pre-Collision System - PCS) i upozorenjem za nenamjerno prestrojavanje (Lane Departure Alert - LDA) – novi AYGO je spreman za sve okolnosti.

  Istražite sve sigurnosne sustave >

Novi AYGO. Kamo dalje?

Život je zabavniji kada krenete onamo kamo vas raspoloženje vodi. Kompaktan, tih i okretan, AYGO se bez napora kreće po uskim gradskim ulicama. AYGO je oblikovan da vas iznenadi svojim sjajnim, hrabrim i dojmljivim novim izgledom. A, uz nekoliko senzacionalnih boja u ponudi, AYGO vam omogućava da se slobodno izrazite.

Više zabave u vožnji nego ikada.

Planirajte manje, živite više s Aygom. Sjajan, hrabar i dojmljiv, novi AYGO je vaš način da se ističete u gomili.

 • Detalji koji sjaje

  Svijetao, hrabar i dojmljiv, AYGO sjaji LED dnevnim svjetlima sprijeda te svjetlosnim potpisom LED svjetlima straga, koji mu daju jedinstveni noćni izgled.

 • Uvijek spojeni

  Pametna, sigurna i jednostavna u korištenju, integracija pametnog telefona u Aygou je najbolji suvozač. Uz vaše omiljene aplikacije preslikane na Aygov dodirni ekran od 7“, glasovno upravljanje vašeg pametnog telefona na raspolaganju, dobivanje uputa za vožnju, ostajanje na vezi i zabava u Aygou ne iziskuju nikakav napor.

 • Istražite nove putove

  Život je zabavniji kada krenete onamo kamo vas raspoloženje vodi. Kompaktan, miran, tih, a ipak okretan, AYGO se bez napora kreće sporednim cestama, zakrčenim avenijama i uskim parkiralištima. Neka vas vodi vaš nagon.

Novi AYGO u svakom detalju

Profinjen, istaknut i povezan, Novi AYGO je dobro opremljen da zadovolji tvoje potrebe.

Budi jedinstven

Budi jedinstven

Istaknut, profinjen ili privlačan oku? Novi AYGO ima jedinstveni izgled unutrašnjosti koji se slaže sa svakom osobnošću.

Spreman za neočekivano

Spreman za neočekivano

Kompaktan i spretan na ulicama, Novi AYGO ima sve odlike za održavanje sigurnosti. Opremljen sustavom predsudarne zaštite PCS (Pre-Collision System) i LDA (Lane Departure Alert) – Novi AYGO je spreman za sve okolnosti.

Istražite sve sigurnosne sustave
Naplatci koji daju naglasak

Naplatci koji daju naglasak

Obloge luka kotača i strojno obrađeni naplatci kojima se Novi AYGO odlikuje, su gradska obuća po najnovijoj modi.

Konfiguriraj svoj AYGO

Novi AYGO. Koji je vaš X faktor?

Više o Aygou

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK