1. New Cars
 2. bz4x Online Reservation
Odaberite
Odaberite

Upoznajte potpuno novi 100% električni SUV s pogonom 4x4

Ograničena serija bZ4X dostupna za online rezervacije:
Rezervirajte online ekskuzivno bZ4X Executive Tech

Manje od

7 SEC

0-100km/h 

Do

512 KM

(*po WLTP - ovisno o izvedbi modela i načinu vožnje)

Otkrijte novu Toyotu bZ4X 

Inovativna, učinkovita i s dinamičnim dizajnom SUV-a, baterijska električna Toyota bZ4X pruža upravo ono najvažnije. Zahvaljujući svojoj robusnoj i elegantnoj konstrukciji, izvanrednim sposobnostima pogona na sve kotače i odličnom dosegu, Toyota bZ4X će vas pouzdano odvesti kamo god trebate ići. Krenite povrh pukog električnog pogona i uživajte u novom iskustvu vožnje uz ovaj inovativni električni SUV.

Izvanredne vozne performanse

Uživajte u najboljim električnim performansama u klasi uz Toyotu bZ4X i neka iza vas ne ostane nikakva emisija. Zahvaljujući izvanrednom odzivu, daje vam brzinu i okretni moment kad su vam potrebni. Zahvaljujući izuzetnim sposobnostima svog pogona na sve kotače, Toyota bZ4X pruža istinski glatko iskustvo vožnje.

Opremljena za svako putovanje

AWD XMODE poboljšava performanse i sigurnost kako bi bZ4X mogao savladati svaki teren zahvaljujući fantastičnim sposobnostima pogona na sve kotače. Možete uživati u svojoj pustolovini, bez obzira na vremenske uvjete. 

Vrhunske performanse baterije

Oslanjajući se na gotovo 25 godina iskustva u tehnologiji baterija, Toyota bZ4X može pružiti više od 450 km s jednim punjenjem – i to bez ikakve emisije. Doseg je moguće povećati uz opcijski solarni krov. Tri različite mogućnosti punjenja nude vozačima prilagodljivost – korištenje brze javne punionice snagom od 150 kW za približno 30 minuta, punjenje preko kućne utičnice ili zidnog punjača kod kuće. Toyotina kvaliteta pruža potpunu bezbrižnost u pogledu pouzdanosti baterije. Čak i nakon 10 godina baterija će i dalje moći pružati vrhunskih 90 % svojih izvornih performansi.

Sigurnost kojoj možete vjerovati

Toyota bZ4X nudi sveobuhvatne sigurnosne odlike kamo god se odlučili putovati, bilo u naseljenim područjima ili po bespućima. Uključujući najnoviju tehnologiju Toyota Safety Sense s funkcijama kao što su pomoć vozaču u zaustavljanju u nuždi (Driver Emergency Stop Assist - DESA) i osvježavanje preko zraka (Over the Air Updates - OTA).

Otkrijte Toyota T-Mate

UPOZNAJTE NOVI TOYOTA bZ4X

Pametno povezano vozačko mjesto

Istražite svijet multimedije i povezivanja. Uz izuzetno veliki dodirni zaslon od 12 inča, napredno glasovno prepoznavanje i jednostavno povezivanje pametnog telefona, Toyota Smart Connect nudi izvanredno brzo iskustvo jednostavnog korištenja, a uvijek ćete raspolagati najnovijim verzijama zahvaljujući tehnologiji osvježavanja preko zraka.

Aplikacija MyT* na vašem pametnom telefonu vam omogućava provjeru razine napunjenosti baterije automobila, zadavanje vremena punjenja, provjeru putnog računala, pa čak i daljinsko upravljanje vašim vozilom – od klima uređaja do zaključavanja i otključavanja vrata.

*pojedine funkcije nisu dostupne na našem tržištu.

Jedinstveni izgled i nastup

Jedinstveni izgled i nastup

Toyota bZ4X kombinira elegantni i napredni izgled električnog vozila sa samouvjerenim izgledom SUV-a. Rezultat je inovativno električno vozilo koje se pouzdano kreće po svim cestama, privlačeći poglede kamo god krenuo.

Prostrana i prozračna kabina

Oblikovana kako bi poboljšala iskustvo vožnje svim putnicima, Toyota bZ4X nudi mjesto druženja za sve. Profinjena unutrašnjost pruža najviše prostora za noge u klasi svim putnicima, zahvaljujući izvanrednoj udobnosti i osjećaju prostranosti bez premca.

Skupine usluga

Toyotine skupine usluga su osmišljene kako bi pružale potpunu bezbrižnost našim kupcima. One će uključivati pakete plaćanja za punjenje doma i na punionicama, osiguranje i cijeli novi niz internetskih usluga dostupnih putem aplikacije MyT*.

 

*Provjerite kod ovlaštenog partnera

Toyota Relax - osjećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovitim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više

Do 10 godina jamstva na oštećenje gume

Nakon isteka općeg jamstva, nudimo mogućnost besplatnog uključivanja vozila u program dodatnog jamstva na gume - do 10 godina starosti vozila ili 185.000 km.
Saznajte više

Odustajanje od online rezervacije bez naknade

Kako najlakše do poticaja?

Pravo na sredstva Fonda za zaštitu okoliša odnosno ''poticaje'' mogu ostvariti :

 • punoljetne fizičke osobe (građani)
 • obrtnici i fizičke osobe slobodnog zanimanja, trgovačka društva i ustanove izvan javnog sektora, vjerske zajednice, te neprofitne organizacije ( osim udruga i zadruga)

a koje imaju prebivalište odnosno sjedište na području Republike Hrvatske.

Prvi korak je kontakt sa ovlaštenim Toyota trgovcem koji će za vas napraviti prijavu za kupnju željenog modela. Unosom vaših podataka i obavezne dokumentacije kreira se REZERVACIJA  i POTVRDA s rednim brojem prijave. Nakon kreiranja rezervacije dobit ćete upute za uplatu predujma, čijom uplatom je vaša prijava potvrđena.
Svi modeli vozila za koja je moguće dobiti poticaje bit će javno dostupni na posebnoj stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (www.fzoeu.hr) od dana objave javnog poziva za sufinanciranje. (Toyota modeli za koje je moguće dobiti poticaje: Toyota bZ4x i RAV4 Plug-In)
Ne. Poticaji se dodjeljuju na Plug in – hibridne modele do najviše 50g/km CO2, na električne modele ili na vozila s pogonom na vodik. Svi modeli vozila za koja je moguće dobiti poticaje bit će javno dostupni na posebnoj stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (www.fzoeu.hr) od dana objave javnog poziva za sufinanciranje.
Ne. Poticaj je primjenjiv isključivo na nova motorna vozila odnosno vozila koja u trenutku prodaje u Republici Hrvatskoj ili ranije nisu bila registrirana.

Tri koraka za rezervaciju online

Prednarudžba vašeg novog bZ4X je jednostavna i sigurna.

1. Odabir razine opreme

Odaberite razinu opreme za bZ4X koja ispunjava sve vaše želje.

2. Izrada računa

Započnite izradom novog korisničkog računa za MyT ili se prijavite u svoj postojeći račun.

3. Primanje potvrde

Očekujte e-poštu potvrde od nas u kojoj će biti navedene pojedinosti vaše rezervacije i sljedeći koraci.

Česta pitanja

 

bZ4X će biti dostupan sredinom srpnja 2022.
Ne. Nije potrebno platiti naknadu za online rezervaciju. 

Da, rezervaciju možete otkazati u bilo kojem trenutku. Zamolit ćemo vas da potvrdite vašu narudžbu u roku od 5 dana.

U suprotnom će rezervacija biti raskinuta.

Pronađite pravi bZ4X za sebe

EXECUTIVE TECH

 • Paket aktivne sigurnosti TOYOTA SAFETY SENSE +3 ®
 • Sustav uočavanja vozila u mrtvom kutu (BSM)
 • Panoramic View Monitor (Omogućuje 360° pogled oko vozila te pogled na vozilo i okolinu iz ptičje perspektive pomoću 4 kamere)
 • Driver Monitor Camera (DMC) Poboljšane performanse PCS (Pre Collision System)
 • Presvlake sjedala u kombinaciji kože i tkanine
 • 3-LED projektorska prednja svjetla s automatskim podešavanjem visine snopa  
 • Kabel za punjenje preko Šuko utičnice i kabel za punjenje na EV stanici za punjenje (Mennekes 32A) s dodatnom torbom za pohranu kabla
 • Toyota Touch MM21 zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 12,3'' (31,2 cm)
 • Grijana prednja sjedala i grijano vjetrobransko staklo 
 • Ambijentalna rasvjeta
Read more Read less

Doseg vašeg baterijskog električnog vozila

Uz Toyotu bZ4X, nikada nećete morati brinuti o dosegu. Izvanredne performanse njegove baterije mogu pružiti više d0 512 km* bezbrižne vožnje, kuda god vozili.

(*po WLTP - ovisno o izvedbi modela i načinu vožnje)

 

Trajanje punjenja

Bilo doma, na poslu ili na putu, punjenje je jednostavno i praktično. Pogonjeni isključivo strujom iz baterije, ponosite se nultom emisijom i nižim tekućim troškovima uz Toyotu bZ4X. 

Mogućnosti punjenja

Mogućnosti punjenja

Za brzo punjenje, lako možete pronaći brze punionice na brojnim javnim mjestima zahvaljujući lokatoru punionica na aplikaciji MyT. Ovi visokoučinkoviti uređaji mogu napuniti vaš bZ4X za samo oko 30 minuta. 

Kućni zidni punjač

Ovi posebni uređaji su puno brži od punjenja preko obične kućne utičnice. Na bZ4X možete do vrha napuniti bateriju za između 6,5* i 10 sati. 

*Sa zidnim punjačem od 11 kW koji će biti dostupan u listopadu 2022.

S Toyotom bZ4X možete prijeći više do 512 km* bez brige oko punjenja.

* Doseg ovisi o odabranom vozilu i razini opreme.

Punite putem posebnog zidnog punjača, kućne utičnice ili brze javne punionice na nizu različitih lokacija. Toyotine internetske usluge će vam pomoći naći punionicu u vašoj blizini, gdje god da ste u Europi.

Punjenje je jednostavno, praktično i savršeno sigurno uz korištenje kabela koji se isporučuje uz vozilo i spaja na kućnu utičnicu, zidni punjač ili brzu javnu punionicu.

Trajanje punjenja vozila ovisi o izvoru napajanja. Na javnim punionicama, na kojima postoji mogućnost brzog punjenja, punjenje traje oko 30 minuta. Preko zidnog punjača ili kućne utičnice, punjenje traje između 6,5 i 19 sati. 

Baterijska električna vozila vam mogu uštedjeti novac tijekom vremena. Nikada više nećete plaćati za gorivo, dok punjenje baterije „do vrha“ iz kućne utičnice može koštati samo 5 eura. 

Postoji jedna ključna razlika između hibridnih i električnih automobila. Hibrid se prebacuje između benzinskog i elektromotora i automatski pune svoju bateriju, dok baterijsko električno vozilo pogoni isključivo struju iz baterije i ne ispušta nikakve štetne tvari. 

Naša baterijska električna vozila se ponose jednakom pouzdanošću kao bilo koja druga Toyota. Uz redovne godišnje servise, Toyota bZ4X je pokrivena 10-godišnjim jamstvom, pa možete biti potpuno bezbrižni.

Zašto odabrati Toyotino baterijsko električno vozilo?

S preko 25 godina iskustva, Toyota predvodi na putu za potpuno električnu budućnost. S već preko 18 milijuna elektrificiranih vozila na cesti i izbor od 17 elektrificiranih modela, Toyota nastavlja pružati izuzetne inovacije usrećujući kupce širom svijeta. Zahvaljujući obimnom iskustvu u razvoju baterijske tehnologije i učinkovitom upravljanju tokom energije, Toyotina baterijska električna vozila nude pouzdane i trajne performanse.

Toyotina baterijska električna vozila

Otkrijte više