Konfigurirajte svoju Toyotu C-HR
Prijavite se za više informacija
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota

Toyota C-HR hibrid (oprema: C-ENTER hibrid)

Cjenik
Motor i mjenjač Vrsta karoserije Pogon Cijena s PDV-om
1,8 hybrid (122 KS) Automatski prijenos (eCVT) 5 vrata 4x2
204.300 kn
Konfiguriraj
Oprema:
Aluminijski naplatci 17" (5 krakova)
Senzor sumraka

Senzor sumraka

Senzor sumraka nadzire razinu osvjetljenja i automatski pali prednja svjetla u uvjetima slabog svjetla.

Zatvori
Stražnja kamera

Stražnja kamera

Sustav uključuje ventil sa senzorom u svakom kotaču za stalni nadzor tlaka zraka. Ovi senzori povezani su s indikatorom na ploči sa instrumentima koji se upale kako bi vas upozorili da je tlak pao ispod preporučene razine. Na ovaj način, sustav doprinosi sigurnijoj vožnji, boljem trošenju guma i nižoj potrošnji goriva.

Zatvori
Predsudarna zaštita s otkrivanjem pješaka

Predsudarna zaštita s otkrivanjem pješaka

Predsudarna zaštita* s otkrivanjem pješaka u sklopu sustava Toyota Safety Sense kombinira radar s milimetarskim valovima i kameru da bi otkrila druga vozila na cesti ispred vas. Kada sustav otkrije mogućnost sudara upozorava vozača zvučnom i vizualnom dojavom, a uključuje se i pomoć pri kočenju. Ako vozač ne počne kočiti na vrijeme, kočnice se automatski uključuju radi sprečavanja ili ublažavanja sudara. Povrh otkrivanja vozila, moguće je i rano otkrivanje pješaka.
* Tehničko ime: Sustav predsudarne zaštite

Zatvori
Upozorenje za nenamjerno prestrojavanje sa zakretanjem upravljača

Upozorenje za nenamjerno prestrojavanje sa zakretanjem upravljača

Sustav upozorenja za nenamjerno prestrojavanje sa zakretanjem upravljača u sklopu sustava Toyota Safety Sense koristi kameru za otkrivanje crta na kolniku ispred vozila i upozorava vozača zvučnim signalom ako vozilo počne izlaziti iz svog prometnog traka bez uključivanja pokazivača smjera. Funkcija zakretanja upravljača korigira položaj upravljača ukoliko dođe do nenamjernog prestrojavanja.

Zatvori
Automatski rad dugih svjetala

Automatski rad dugih svjetala

Automatska duga svjetla Toyotinog sustava sigurnosti optimizirana su za bolju vidljivost svh sudionika u prometu tijekom noćne vožnje. Kamera detektira svjetla nadolazećih vozila i vozila ispred uz istovremeni nadzor intenziteta javne rasvjete. Automatski se prebacuju između dugih i kratkih svjetala za sigurniju noćnu vožnju.

Zatvori
Prilagodljivi tempomat

Prilagodljivi tempomat

Prilagodljivi tempomat u sklopu sustava Toyota Safety Sense održava minimalnu postavljenu udaljenost od vozila ispred vas. Ako se udaljenost smanji, sustav smanjuje brzinu, moguće i kočenjem pri čemu se pale stop svjetla. Ako se udaljenost ponovno poveća, sustav će postepeno ubrzavati dok ne dosegne postavljenu brzinu vožnje.

Zatvori
Dnevna pozicijska svjetla (LED lampice)
Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 je potpuno integrirani multimedijski sustav, koji uključuje dodirni zaslon u boji s povuci i potegni funkcijom, napredni audio sustav kompatibilan s USB uređajima, iPod uređajima i pametnim telefonima. Bluetooth® 3.0 omogućuje funkcije kao što su hands-free pozivi, SMS integracija i reprodukcija glazbe. WVGA zaslon je također povezan sa stražnjom kamerom za sigurniju vožnju u nazad.

Zatvori
Kožni upravljač s 3 kraka
Kožna glava ručice mjenjača
Dvozonski automatski klima uređaj
Višenamjenski ekran 4,2"
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK