1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Toyota C-HR C-HIC

MPV 5 vrata (LWB)

Toyota C-HR - C-HIC - MPV 5 vrata (LWB)
Početna cijena od
35.625 €
268.416,56 kn
4.9 l/100 km
111 g/km
1.8 hibrid (HEV)
10 godina ili 185.000 km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hr/hr


C-HR Galerija

Istraži svih 360°

 • Dizajn

  NIKADA OBIČNO

  Nova Toyota C-HR združuje oštar, dinamičan izgled s tečnim linijama i širokim stavom. Rezultat? Vanjski izgled koji daje dojam automobila u pokretu i kada miruje.

 • SMIRENE HIBRIDNE PERFORMANSE

  Privlačno, dinamično i izuzetno učinkovito - to je sljedeća razina hibridnog iskustva. Uz ponudu tri pogonska sklopa na izbor, uživat ćete u supermirnoj vožnji bez obzira na sve. Ali, ako tražite snagu, 2,0-litarski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force (M20A-FXS) je ima napretek.

 • SUV NAPRAVLJEN ZA GRADSKI KRAJOLIK

  Toyota C-HR je oblikovana za grad - njezina okretnost i impresivna upravljivost čini je savršenom na malom prostoru. S ukupnom duljinom manjom od 4,4 m i promjerom okretanja od samo 10,4 metara, moći ćete se sigurno provlačiti kroz gradska središta.

 • NE ČINITE KOMPROMISE

  Uživajte u potpunoj bezbrižnosti znajući da vaša Toyota uvijek brine za vas. Zahvaljujući inteligentnim odlikama koje vam pomažu u raznim situacijama na cesti, kao što su monitor mrtvog kuta i sustav predsudarne zaštite s opažanjem pješaka, umiruje saznanje da ste vi, vaši putnici i drugi sudionici u prometu uvijek sigurni.

Cijeli ekran Zatvoriti

Posebne ponude

Message if content does not exist

TOYOTA C-HR HYBRID ELECTRIC

Brza isporuka
353,00 € / 2.659,68 kn mjesečno