1. New Cars
  2. Praktičnost

Posebno dizajnirana da bi vaš život bio lakši

Intuitivni dizajn SUV vozila

Corolla Cross snažna je i odvažna poput robusnog obiteljskog automobila, ali ima intuitivni dizajn SUV modela, što je apsolutno savršeno za svakodnevne potrebe. Osim što ima više prostora za glavu i noge, ima prostraniji prtljažnik u koji stane više toga te visoku utovarnu visinu i širok otvor samog prtljažnika.
  • Kapacitet koji će vas iznenaditi 60/40 djeljiva i sklopiva stražnja sjedala u tren oka oslobađaju prostor za dodatne kovčege, bicikle i sve ostalo što želite ponijeti na putovanje.
  • Jednostavan pristup Prostran otvor stražnjih vrata znači da jednostavno možete prenijeti umorne putnike iz automobila u kuću, bez ometanja.
  • Sve možete ponijeti sa sobom Praktična utovarna visina i iznimno prostrani prtljažnik omogućuju vam da sa sobom ponesete sve što želite kad odlazite na odmor s djecom, ili u omiljeni sportski klub na vikend-uživanje s najbližima.

Razvedrite si dan

Veliki panoramski krov putnički prostor ispunjava svjetlošću, što dodatno doprinosi osjećaju prostranosti. Zahvaljujući toploj unutrašnjosti, u vozilu Corolla Cross svi se osjećaju kao kod kuće.

Sjednite i opustite se

Velika stražnja sjedala s puno prostora za noge i ugodnim naslonima za glavu omogućuju svim putnicima, i velikima i malenima, da opušteno uživaju u putovanju. Savršen automobil za duga putovanja.

Neka cijela obitelj bude zadovoljna

U vozilu Corolla Cross dobro se osjećaju svi putnici, i veliki i maleni, jer je njena unutrašnjost udobna i prostrana. Osim puno prostora za noge i glavu, sklopivi nasloni za ruku i uvodnici zraka na stražnjim sjedalima stvaraju ugodnu atmosferu posvuda, a ima i dovoljno mjesta za gledanje filmova, igranje video igara i još puno toga.