1. New Cars
  2. Tehnologija

Značajke posebno prilagođene za obitelj

Potpuno novi model Toyota Corolla Cross pruža vama i vašoj obitelji svu potrebnu zabavu kako biste opušteno uživali u svom putovanju. Zahvaljujući paketu usluga za povezivanje u vozilu, od navigacije u oblaku u stvarnom vremenu putem multimedijalnog zaslona od 10,5” do digitalnog zaslona na kombiniranoj ploči s instrumentima od 12,3”, čak se i obična vožnja do škole pretvara u zabavu.

Sve komande su vam nadohvat ruke

Ispred elegantne ploče s instrumentima u vašem vozilu Corolla Cross nalazi se novi dodirni zaslon od 10,5“. Uz kompatibilni sustav Apple CarPlay, možete telefonirati, slušati pjesme s omiljenih popisa za reprodukciju i lako upravljati različitim sustavima jednostavnim prelaskom prsta i jednim dodirom.

Sve su vam informacije lako dostupne

Na digitalnom zaslonu od 12,3“ kombinirane ploče s instrumentima možete pratiti podatke o vožnji u stvarnom vremenu. Zahvaljujući softveru koji se redovno ažurira i koji se može prilagođavati, vaš automobil Corolla Cross iznimno je napredan i uvijek povezan.

Baterija na telefonu nikad vam neće biti prazna

Telefon ne morate priključivati na punjač. Samo ga stavite ispod središnje konzole čim uđete u automobil Corolla Cross i bežično će se puniti tijekom vožnje.

Iskustvo premium zvuka posvuda

Slušajte pjesme s omiljenog obiteljskog popisa za reprodukciju pri svakodnevnim vožnjama putem JBL audio sustava s 9 zvučnika i subwooferom.