1. New Cars
 2. Pregled

Promjena opreme

Corolla Hatchback Sol

Hatchback 5 vrata

Corolla Hatchback - Sol - Hatchback 5 vrata
Bijela Pure (040)

Od

195600.0

Motor

1,8 hibrid (122 KS)

Program jamstva Toyota Relax

10 godina ili 160.000 km

Corolla Hatchback - Sol - Hatchback 5 vrata

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hr/hr

Read timed outCorolla Hatchback Galerija

Pregled 360°

 • Dizajn

  OBLIKOVAN ZA PRIVLAČENJE POGLEDA

  Izražen i dinamičan vanjski izgled odlikuje se naglašenim, širokim stavom i elegantnim profilom s privlačnom niskom linijom poklopca motora. Sportski naplatci od lake legure veličine 18”, elegantna svjetla u cijelosti LED, te opcije dvobojne karoserije doprinose upečatljivom dojmu.

 • UŽITAK ZA VOŽNJU

  Hibrid nikada nije bio tako dobar. Na izbor su vam dva hibridna motora. 1,8-litarski hibrid pruža mirnu, tihu vožnju kakvu očekujete od Toyote. Novi 2,0-litarski motor Hybrid Dynamic Force vodi hibrid na uzbudljive nove razine, dajući obilje snage i lakog ubrzanja za dinamičnu vožnju koja i najobičniju, svakodnevnu vožnju pretvara u užitak.

 • STVARNI SPOKOJ

  Inovativni sklop Toyota Safety Sense predviđa moguće opasnosti i pomaže vam da učinkovitije reagujete. A, uz paletu pametnih sistema pomoći u vožnji kao što su stražnja kamera, monitor mrtvog kuta, upozorenje za promet s boka, inteligentna pomoć pri parkiranju i prilagodljiva automatska duga svjetla, svaka vožnja će biti podjednako laka i puna užitka. Tako možete biti sigurni da ćete vi i vaši saputnici biti još sigurniji i opušteniji nego ikada prije.

Cijeli ekran Zatvoriti
Vucite kako biste zakrenuli Vucite kako biste zakrenuli

Posebne ponude

Message if content does not exist

TOYOTA COROLLA HYBRID

EKO POTICAJ 15.000 KN
od 162.200 kn