1. New Cars
 2. Pregled

Promjena opreme

Corolla Sedan Sol

Sedan

Bijela Pure (040)

Od

€ 204100.0

Motor

1,8 l hybrid (122 KS / 90 kW)

Program jamstva Toyota Relax

10 godina ili 160.000 km

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hr/hr


Corolla Sedan

Pregled 360°

 • Dizajn

  ISTIČITE SE STILOM

  Suvremen vanjski izgled je upotpunjen dojmljivim detaljima, uključujući LED svjetla, masku hladnjaka u crnoj boji piano, kromiranim umetcima te naplatcima od lake legure od 18“ u dvije boje. S novom Corollom Sedan ćete se isticati zbog svih pravih razloga.

 • PERFORMANSE NA KOJE SE MOŽETE OSLONITI

  Nova Corolla Sedan će vam pružiti iskustvo vožnje koje nikada nećete zaboraviti. Novi 1,8-litarski benzinski hibrid (2ZR-FXE) je zadivljujuć koliko je i učinkovit. A, kao alternativa, tu je naš napredni 1,6-litarski Valvematic

 • AUTOMOBIL ZA GRAD - I DALJE

  Corolla Sedan ima odličnu preglednost ceste i impresivno je okretna - zahvaljujući čemu je savršena za bilo koje gradsko središte. S ukupnom dužinom od 4,63 m i promjerom okretanja od samo 10,8 m, moći ćete se uvući u uska parking mjesta i sigurno se provlačiti kroz skučene prostore.

 • SPREMNA, ČAK I AKO VI NISTE

  Toyota Safety Sense vam daje bezbrižnost u svim okolnostima. Sada uz dodatne pametne funkcije, Corolla Sedan može učiniti još više da vam pomogne - dodajući novu mjeru sigurnosti za sve sudionike u saobračaju. Na primjer, sistem automatskog kočenja u slučaju opasnosti sada može otkriti bicikliste danju, kao i pješake noću.

Cijeli ekran Zatvoriti
Vucite kako biste zakrenuli Vucite kako biste zakrenuli

Posebne ponude

COROLLA SEDAN

NAJPRODAVANIJI AUTO NA SVIJETU!
124.900 kn

COROLLA SEDAN

NAJPRODAVANIJI AUTO NA SVIJETU!
139.000 Kn