Besplatno isprobajte
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Prius+ EXECUTIVE

Cjenik
Motor i mjenjač Vrsta karoserije Pogon Cijena s PDV-om
1,8 hybrid (136 KS) Stalno promjenjivi prijenos (e-CVT) MPV 5 vrata 4X2
283.100 kn
Konfiguriraj
Oprema:
17" aluminijski naplatci (10-krakova)
Sustav olakšanog ulaska i paljenja

Sustav olakšanog ulaska i paljenja

Umjesto konvencionalnog ključa, sustav olakšanog ulaska i paljenja uključuje primopredajnik koji omogućuje otključavanje vrata povlačenjem ručke i njihovo zaključavanje pritiskom na tipku. Za paljenje ili gašenje motora, jednostavno pritisnite Start/Stop tipku. Sve što trebate učiniti je nositi ključ pametnog sustava ulaska u džepu ili torbici.

Zatvori
Skyview krovni otvor
Senzor sumraka

Senzor sumraka

Senzor sumraka nadzire razinu osvjetljenja i automatski pali prednja svjetla u uvjetima slabog svjetla.

Zatvori
Senzor kiše

Senzor kiše

Automatski senzor kiše trenutno namješta odgovarajuću brzinu i intervale rada brisača.

Zatvori
Inteligentni sustav pomoći pri parkiranju (IPA)

Inteligentni sustav pomoći pri parkiranju (IPA)

IPA automatski manevrira vaše vozilo u odabrano parkirno mjesto. Koristeći tehnologiju koja uključuje stražnju kameru i električki servo sustav upravljanja (EPS), IPA proračunava pokrete upravljača kako bi vozilo ušlo na odgovarajuće parkirno mjesto. Jednostavno definirate granice prostora u koji se želite parkirati, kontrolirate brzinu kretanja u nazad i pustite da IPA parkira vaše vozilo.

Zatvori
Stražnja kamera

Stražnja kamera

Sigurnije se vozite u nazad koristeći stražnju kameru. Čista slika u boji, prikazana na zaslonu, vam pomaže da uočite skrivene opasnosti i parkirate se s lakoćom.

Zatvori
Automatski rad dugih svjetala (AHB)

Automatski rad dugih svjetala (AHB)

Automatski rad dugih svjetala (AHB) služi za optimiziranje vidljivosti tijekom noćne vožnje za sve sudionike u prometu. Kamera, koja se nalazi sa stražnje strane unutrašnjeg osvrtnog zrcala, detektira svjetla dolazećih vozila uz istovremeni nadzor ulične rasvjete. Automatski se prebacuju između dugih i kratkih svjetala, što vozaču omogućuje da se u potpunosti, sigurno i praktično koncentrira na promet.

Zatvori
Prilagodljivi regulator brzine (ACC)

Prilagodljivi regulator brzine (ACC)

ACC održava na unaprijed namještenoj udaljenosti od vozila ispred vas. Ako se ta udaljenost smanji, ACC smanjuje brzinu i eventualno će aktivirati kočnice i stop svjetla. Ako se udaljenost ponovo poveća, ACC će postepeno ubrzati vozilo dok se ne vrati na prethodno odabranu brzinu vožnje.

Zatvori
LED prednja svjetla
Toyota Touch 2 with Go navigacijski sustav

Toyota Touch 2 with Go navigacijski sustav

Na osnovi Toyota Touch® 2 multimedijske bazne jedinice, Toyota Touch 2 s Go uključuje navigacijski sustav s kompletnim kartama Europe, funkcijama zaobilaska i odabira ekološke rute. Njegov WVGA zaslon prikazuje 2D i 3D karte sa spojenim uslugama, uključujući prometne informacije u realnom vremenu i online traženje lokalnih zanimljivosti. Napredno Bluetooth® sučelje omogućuje značajke kao što su Toyota Eurocare pomoć na cesti i podrška za SOS poziv u nuždi.

Zatvori
Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 je potpuno integrirani multimedijski sustav, koji uključuje dodirni zaslon u boji s povuci i potegni funkcijom, napredni audio sustav kompatibilan s USB uređajima, iPod uređajima i pametnim telefonima. Bluetooth® 3.0 omogućuje funkcije kao što su hands-free pozivi, SMS integracija i reprodukcija glazbe. WVGA zaslon je također povezan sa stražnjom kamerom za sigurniju vožnju u nazad.

Zatvori
8 zvučnika
JBL premium audio sustav
Automatski klima uređaj
Grijana sjedala vozača i suvozača
Sustav otkrivanja prepreka (PCS)

Sustav otkrivanja prepreka (PCS)

PCS koristi radarsku tehnologiju za predviđanje mogućeg sudara s drugim vozilima ili preprekama ispred vas, te aktivira niz sigurnosnih značajki. Aktiviraju se audio-vizualna upozorenja, sustav pomoći pri naglom kočenju (BA), sigurnosni pojasevi se automatski zatežu, te se automatski aktiviraju kočnice iako vozač nije pritisnuo papučicu kočnice. To pomaže u smanjenju mogućeg udara i oštećenja ako dođe do sudara.

Zatvori
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK