Besplatno isprobajte
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Prius+ TERRA

Cjenik
Motor i mjenjač Vrsta karoserije Pogon Cijena s PDV-om
1,8 hybrid (136 KS) Stalno promjenjivi prijenos (e-CVT) MPV 5 vrata 4X2
237.300 kn
Konfiguriraj
Oprema:
16” naplatci od lake legure s aero poklopcima (10-krakova)
Sustav olakšanog ulaska i paljenja (samo vozač)

Sustav olakšanog ulaska i paljenja (samo vozač)

Umjesto konvencionalnog ključa, sustav olakšanog ulaska i paljenja uključuje primopredajnik koji omogućuje otključavanje vrata povlačenjem ručke i njihovo zaključavanje pritiskom na tipku. Za paljenje ili gašenje motora, jednostavno pritisnite Start/Stop tipku. Sve što trebate učiniti je nositi ključ pametnog sustava ulaska u džepu ili torbici.

Zatvori
Automatski rad dugih svjetala (AHB)

Automatski rad dugih svjetala (AHB)

Automatski rad dugih svjetala (AHB) služi za optimiziranje vidljivosti tijekom noćne vožnje za sve sudionike u prometu. Kamera, koja se nalazi sa stražnje strane unutrašnjeg osvrtnog zrcala, detektira svjetla dolazećih vozila uz istovremeni nadzor ulične rasvjete. Automatski se prebacuju između dugih i kratkih svjetala, što vozaču omogućuje da se u potpunosti, sigurno i praktično koncentrira na promet.

Zatvori
Prilagodljivi regulator brzine (ACC)

Prilagodljivi regulator brzine (ACC)

ACC održava na unaprijed namještenoj udaljenosti od vozila ispred vas. Ako se ta udaljenost smanji, ACC smanjuje brzinu i eventualno će aktivirati kočnice i stop svjetla. Ako se udaljenost ponovo poveća, ACC će postepeno ubrzati vozilo dok se ne vrati na prethodno odabranu brzinu vožnje.

Zatvori
LED prednja svjetla
Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 je potpuno integrirani multimedijski sustav, koji uključuje dodirni zaslon u boji s povuci i potegni funkcijom, napredni audio sustav kompatibilan s USB uređajima, iPod uređajima i pametnim telefonima. Bluetooth® 3.0 omogućuje funkcije kao što su hands-free pozivi, SMS integracija i reprodukcija glazbe. WVGA zaslon je također povezan sa stražnjom kamerom za sigurniju vožnju u nazad.

Zatvori
Automatski klima uređaj
Sustav otkrivanja prepreka (PCS)

Sustav otkrivanja prepreka (PCS)

PCS koristi radarsku tehnologiju za predviđanje mogućeg sudara s drugim vozilima ili preprekama ispred vas, te aktivira niz sigurnosnih značajki. Aktiviraju se audio-vizualna upozorenja, sustav pomoći pri naglom kočenju (BA), sigurnosni pojasevi se automatski zatežu, te se automatski aktiviraju kočnice iako vozač nije pritisnuo papučicu kočnice. To pomaže u smanjenju mogućeg udara i oštećenja ako dođe do sudara.

Zatvori
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK