Besplatno isprobajte
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Prius SOL

Cjenik
Motor i mjenjač Vrsta karoserije Pogon Cijena s PDV-om
1,8 VVT-i hibrid CVT Limuzina 5 vrata 4X2
243.900 kn
Konfiguriraj
Oprema:
Naplatak od lake legure, 17" (5 krakova)
Sustav olakšanog ulaska i paljenja

Sustav olakšanog ulaska i paljenja

Umjesto konvencionalnog ključa, sustav olakšanog ulaska i paljenja uključuje primopredajnik koji omogućuje otključavanje vrata povlačenjem ručke i njihovo zaključavanje pritiskom na tipku. Za paljenje ili gašenje motora, jednostavno pritisnite Start/Stop tipku. Sve što trebate učiniti je nositi ključ pametnog sustava ulaska u džepu ili torbici.

Zatvori
Senzor sumraka

Senzor sumraka

Senzor sumraka nadzire razinu osvjetljenja i automatski pali prednja svjetla u uvjetima slabog svjetla.

Zatvori
Inteligentni prednji parkirni senzori s automatskim kočenjem
Inteligentni stražnji parkirni senzori s automatskim kočenjem
Stražnja kamera

Stražnja kamera

Sustav uključuje ventil sa senzorom u svakom kotaču za stalni nadzor tlaka zraka. Ovi senzori povezani su s indikatorom na ploči sa instrumentima koji se upale kako bi vas upozorili da je tlak pao ispod preporučene razine. Na ovaj način, sustav doprinosi sigurnijoj vožnji, boljem trošenju guma i nižoj potrošnji goriva.

Zatvori
Prilagodljivi regulator brzine (ACC)

Prilagodljivi regulator brzine (ACC)

Ova funkcija služi za regulaciju i ograničavanje brzine iznad unaprijed postavljene (namještene) brzine koju je namjestio vozač. Djeluje kao vodič i regulira izlaznu snagu motora kako brzina vozila ne bi prešla unaprijed postavljenu vrijednost dok vozač pritišće papučicu gasa. Unaprijed postavljena vrijednost prikazuje se na kombiniranom zaslonu i treperi kada je vozilo dosegne.

Zatvori
LED prednja svjetla
Monitor mrtvog kuta (Blind Spot Monitor - BSM)

Monitor mrtvog kuta (Blind Spot Monitor - BSM)

Ovaj sustav vam omogućava sigurnije prestrojavanje. Ako radarski senzori u stražnjem dijelu vozila otkriju neko vozilo u vašem mrtvom kutu, pali se svjetlosno upozorenje u vanjskom retrovizoru na odgovarajućoj strani. Ako pokazivačem smjera naznačite namjeru prestrojavanja, a neko vozilo se nalazi u vašem mrtvom kutu, svjetlosna upozorenja će bljeskati.

Zatvori
Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 je potpuno integrirani multimedijski sustav, koji uključuje dodirni zaslon u boji s povuci i potegni funkcijom, napredni audio sustav kompatibilan s USB uređajima, iPod uređajima i pametnim telefonima. Bluetooth® 3.0 omogućuje funkcije kao što su hands-free pozivi, SMS integracija i reprodukcija glazbe. WVGA zaslon je također povezan sa stražnjom kamerom za sigurniju vožnju u nazad.

Zatvori
Grijana sjedala vozača i suvozača
TFT multi-informacijski zaslon u boji
Prekidač upozorenja na izlazak iz vozne trake na upravljaču
Prekidač za uklj./isklj. automatskih dugih svjetala (AHB)
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK