Besplatno isprobajte
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Yaris GR SPORT

Cjenik
Motor i mjenjač Vrsta karoserije Pogon Cijena s PDV-om
1,5 VVT-i hybrid (100 KS) hybrid Bestupanjski mjenjač (CVT) Hatchback 5 vrata 4X2
159.800 kn
Konfiguriraj
Oprema:
17" aluminijski naplatci u crnoj boji
Crni središnji stup
Sustav olakšanog ulaska i paljenja

Sustav olakšanog ulaska i paljenja

Umjesto konvencionalnog ključa, sustav olakšanog ulaska i paljenja uključuje primopredajnik koji omogućuje otključavanje vrata povlačenjem ručke i njihovo zaključavanje pritiskom na tipku. Za paljenje ili gašenje motora, jednostavno pritisnite Start/Stop tipku. Sve što trebate učiniti je nositi ključ pametnog sustava ulaska u džepu ili torbici.

Zatvori
Senzor sumraka

Senzor sumraka

Senzor sumraka nadzire razinu osvjetljenja i automatski pali prednja svjetla u uvjetima slabog svjetla.

Zatvori
Senzor kiše

Senzor kiše

Automatski senzor kiše trenutno namješta odgovarajuću brzinu i intervale rada brisača.

Zatvori
Stražnja kamera
Sustav predviđanja sudara

Sustav predviđanja sudara

Toyotin sustav predviđanja sudara koristi kameru i laser za detekciju drugih vozila ispred. Kada se detektira mogućnost sudara vozač je upozoren zvučnim i vizualnim upozorenjima i aktivira se pomoć pri kočenju. Ako vozač na vrijeme ne pritisne papučicu kočnice, kočnice će se automatski aktivirati kako bi se spriječio ili ublažile posljedice sudara.
Tehnički naziv: sustav predviđanja sudara

Zatvori
Upozorenja na izlazak iz vozne trake (LDA)

Upozorenja na izlazak iz vozne trake (LDA)

Uporabom kamere za dtektiranje oznaka vozne trake, Toyotin sustav upozorenja na izlazak iz vozne trake pomaže vam ostati na liniji vožnje aktiviranjem zvučnih i vizualnih upozorenja ako vozilo počne izlaziti iz vozne trake bez uključivanja pokazivača smjera- nakon toga vozač može poduzeti korektivne akcije.

Zatvori
Automatski rad dugih svjetala

Automatski rad dugih svjetala

Automatska duga svjetla Toyotinog sustava sigurnosti optimizirana su za bolju vidljivost svh sudionika u prometu tijekom noćne vožnje. Kamera detektira svjetla nadolazećih vozila i vozila ispred uz istovremeni nadzor intenziteta javne rasvjete. Automatski se prebacuju između dugih i kratkih svjetala za sigurniju noćnu vožnju.

Zatvori
Stražnja kombinacijska svjetla (LED)
Dnevna svjetla (LED izvedba)
Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 je potpuno integrirani multimedijski sustav, koji uključuje dodirni zaslon u boji s povuci i potegni funkcijom, napredni audio sustav kompatibilan s USB uređajima, iPod uređajima i pametnim telefonima. Bluetooth® 3.0 omogućuje funkcije kao što su hands-free pozivi, SMS integracija i reprodukcija glazbe. WVGA zaslon je također povezan sa stražnjom kamerom za sigurniju vožnju u nazad.

Zatvori
Crne letvice krova
Dvozonski automatski klima uređaj
Elektrokromatsko osvrtno zrcalo
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK