1. Owners
 2. Connected Services
 3. MyT App
Odaberite

MyT Povezane usluge

Život se događa kad ste povezani
Bilo da ste u vozilu ili izvan njega, MyT omogućuje Vam potpuno upravljanje Vašom Toyotom zahvaljujući cijelom paketu novih povezanih usluga dostupnih putem aplikacije MyT za pametne telefone i multimedijskog sustava MyT  za kontrolnu jedinicu, a cilj je učiniti vožnju sigurnijom i zabavnijom.  


Aplikacija MyT

Upravljajte svojom Toyotom putem pametnog telefona. S aplikacijom MyT na pametnom telefonu ostajete povezani sa vozilom gdje god se nalazili. Planirajte putovanja iz udobnosti doma, pronađite svoje vozilo, optimizirajte vožnju, primajte analitiku vožnje i servisne obavijesti o održavanju vozila.*

*Sve funkcije nisu dostupne na svim tržištima. Molimo Vas da se za detaljnije informacije obratite Toyotinom maloprodavatelju.
 •  

  Poduka o hibridu

  Poduka o hibridu putem aplikacije MyT pruža kontekstualiziranu poduku o vožnji hibrida temeljenu na Vašim prethodnim vožnjama. Omogućuje Vam da na najbolji način iskoristite električni pogon i smanjite potrošnju goriva i utjecaj na okoliš.


 • Daljinsko upravljanje

  Pratite status baterije i zakažite punjenje u vrijeme koje Vam odgovara pomoću značajke daljinskog upravljanja punjenjem. Upravljajte klimom na daljinu i u zimskim mjesecima unaprijed odledite automobil ili prije putovanja odredite željenu temperaturu u kabini, a sve to da ne može jednostavnije - korištenjem pametnog telefona.

Više značajki u aplikaciji MyT

Pronađi moj automobil

Koliko god dugo bili odsutni. Korištenjem Google Maps u mobilnoj aplikaciji MyT, svoju ćete Toyotu lako locirati gdje god da je parkirana i to korištenjem značajke Find My Car (Pronađi moj automobil), a lokaciju možete i lako podijeliti s obitelji i prijateljima.

Pošalji u automobil

Jednostavan način planiranja putovanja. Isplanirajte putovanje i pošaljite plan u svoj automobil iz udobnosti doma ili dok ste u pokretu putem mobilne aplikacije MyT, a zatim za najugodniji početak putovanja lokaciju izravno pošaljite u svoju Toyotu.

Od automobila do vrata

Jednostavna navigacija od automobila do ulaznih vrata planiranog odredišta. Automatski dijelite upute do Vašeg odredišta između multimedijskog sustava MyT, satelitsko-navigacijskog sustava vozila i mobilnog telefona u svom slučajevima u kojima posljednji dio putovanja do odredišta morate prijeći pješke.

Analitika vožnje

Upravljajte poviješću putovanja. Aplikacija MyT je i dnevnik podataka vozila, pa možete pristupiti podacima o prethodnim vožnjama, brzini, ubrzanju i kilometraži, što omogućuje analizu podataka korištenju službenih vozila, kao i općenitog stila vožnje.

Podsjetnik za servis

Nikad Vam se više neće dogoditi da propustite servis. MyT Vam pomaže održati Toyotu u najboljoj formi zahvaljujući podsjetnicima na održavanje u skladu s kilometražom vozila, pa nikad više nećete zakasniti sa servisom vozila.

Servis i održavanje

Jednostavno i transparentno servisiranje. Držite svoju Toyotu u optimalnom stanju — zakažite termin za servis putem Interneta u samo nekoliko jednostavnih koraka u aplikaciji MyT i primajte informacije o predstojećem servisu te vodite evidenciju povijesti održavanja svoje Toyote s pregledom ranijih aktivnosti na vozilu.

Označi moju lokaciju (Mark my Location)

Pomoć pri lociranju vozila. Čak i kad Vaš automobil nije povezan, možete označiti lokaciju radi lakšeg povratka u vozilo.

Pomoćnik u slučaju nezgode

Slanje obavijesti u slučaju nezgode. Vaša Toyota ima senzore koji bilježe sve udarce i sudare dok je vozilo u kretanju ili mirovanju. Aplikacija MyT omogućuje Vam poziv lokalnom Toyota distibuteru ili vučnoj službi, kao i slanje obavijesti Vašoj obitelji ili prijateljima u slučaju nezgode. Podacima o prometnoj nezgodi možete dodati i fotografije kako biste lakše prijavili štetu osiguratelju.

Svjetlosna upozorenja na kontrolnoj ploči

Vozite sigurnije s boljim razumijevanjem. U svakom trenutku budite upućeni u značenje različitih svjetlosnih upozorenja u vozilu uz jednostavna objašnjenja te oznake stupnja žurnosti i sljedećih koraka koje biste trebali poduzeti.

Razina goriva

Pratite razinu goriva u spremniku svog automobila. Gdje god se nalazili, možete na daljinu provjeriti razinu goriva u spremniku svoje Toyote putem aplikacije MyT. Na taj način možete unaprijed planirati stajanje na benzinskim postajama tijekom putovanja.

Za sve izjave o odricanju od odgovornosti kliknite ovdje

Kliknite ispod i odmah preuzmite aplikaciju MyT.

app store google play store

 

Multimedijski sustav MyT

Intuitivni navigacijsko-zabavni sustav. MyT Multimedia nudi navigaciju u stvarnom vremenu, upozorenja na kamere za mjerenje brzine, lokacije benzinskih postaja i točaka interesa (Point Of Interest). MyT Multimedia uključuje i podršku za Apple CarPlay i Android Auto, čime Vam je omogućeno spajanje, slušanje glazbe i korištenje omiljenih aplikacija za pametne telefone na zaslonu kontrolne ploče.

 • Prometne informacije u stvarnom vremenu

  Izračun vaše rute korištenjem podataka o prometu u stvarnom vremenu.
  Uvijek raspolažite informacijama o trenutnom stanju u prometu na putu do odredišta. Navigacijski sustav u Vašem automobilu prilagođava se događajima i predlaže alternativne rute u skladu s Vašim preferencijama.


 • Točka interesa

  Svoje ćete točke interesa lakše pronaći pomoću značajke POI.
  Intuitivna usluga POI pomoću Googlea uvijek će Vam pružiti najnovije informacije o onome što bi Vas moglo zanimati u Vašoj blizini. 

Više značajki multimedijskog sustava MyT

Upozorenje na kamere za mjerenje brzine

Sustav upozorenja na kamere za mjerenje brzine temeljen na zajednici. Više se ne morate bojati kamera za mjerenje brzine. S našim tehnologijama Coyote i Cyclops uvijek ćete znati kada se približavate kamerama za mjerenje brzine, a možete i pomagati zajednici prijavom novih kamera za mjerenje brzine.

Benzinske postaje

Punjenje spremnika za gorivo nikad nije bilo jednostavnije. Pronađite benzinske postaje na temelju svojih preferencija, bilo da je to cijena ili određena tvrtka čiji ste korisnik. Možete odabrati punjenje spremnika na odredištu, na putu ili na postaji koja je najbliža Vašoj trenutnoj lokaciji.

Google Street View

Pogledajte kamo idete i što tražite i prije no što stignete do odredišta. Google Street View omogućuje Vam pregled odredišta s rotacijom od 360 stupnjeva kako biste vidjeli kako lokacija izgleda uživo i lakše ju našli.

Parking

Parkirajte u blizini, na odredištu ili na putu do njega. Izaberite parking ovisno o cijeni, pružatelju usluge ili udaljenosti od mjesta na kojem se trenutno nalazite.

Integracija s pametnim telefonom

S podrškom za Apple CarPlay i Android Auto. Ostanite povezani u svojoj Toyoti s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto. Možete povezati svoj pametni telefon, slušati glazbu i koristiti omiljene aplikacije za pametni telefon putem zaslona kontrolne ploče.