1. Owners
  2. Connected Services
  3. MyT App
  4. MyT legal notice
Odaberite

Izjave o odricanju od odgovornosti aplikacije MYT

1. Molimo uzmite u obzir da su značajke daljinskog upravljanja ovdje prikazane samo u opisne svrhe. Posavjetujte se sa svojim Toyota trgovcem kako biste saznali više o značajkama koje su Vam dostupne ovisno o državi u kojoj se nalazite.

2. Dostupnost nekih značajki ovisi o modelu, pa se posavjetujte sa svojim Toyota trgovcem kako biste saznali koje su značajke dostupne u Vašem modelu automobila.

3. Molimo imajte na umu da značajke daljinskog upravljanja klimom mogu biti nedostupne na Vašem području ovisno o lokalnom zakonodavstvu. Posavjetujte se sa svojim Toyota trgovcem kako biste saznali više o značajkama koje su Vam dostupne ovisno o državi u kojoj se nalazite.

4. Molimo Vas da se pri korištenju [Usluga daljinskog upravljanja],prethodno uvjerite u sljedeće:

  • Vozilo je potpuno imobilizirano i provjerili ste sigurnost prostora oko vozila. U vozilu nema osoba ni životinja.
  • Ne koristite sustav ukoliko je poklopac motora otvoren ili ukoliko je vozilo parkirano u zatvorenom prostoru bez ventilacije. 
  • Koristite ovu uslugu samo kad je nužno. Molimo poštujte okoliš i izbjegavajte nepotrebnu buku i zagađenje zraka. 
     

Molimo da uvijek poštujete lokalne i nacionalne zakone koji ograničavaju korištenje ovih usluga u području na kojem se nalazite (primjer: u pojedinim regijama ova usluga može biti ograničena na električna vozila ili privatne prometnice).