Pronađite Toyotinog partnera E-naručivanje na servis Moja Toyota

Toyota dodatna

oprema

Odaberite originalnu dodatnu opremu s kojom ćete jednostavnije i udobnije provoditi slobodno vrijeme. Samo uz originalnu opremu dobivate i tvorničko jamstvo.

Krovni nosači
Toyotin aluminijski krovni nosač je posebno skrojen kako bi omogućio dodatni kapacitet prijevoza tereta vašeg vozila. Sustav je lak za ugradnju i može se u potpunosti zaključati te ima uglađeni aerodinamični profil koji umanjuje buku vjetra.
Bitna značajka je u tome što uključuje koncept brze ugradnje, koji vam omogućuje da ga kombinirate s bogatom ponudom dodatne opreme za specijalne potrebe prijevoza. Od 990 Kn.
/
Krovne kutije
Specijalno konstruirane radi dodatnog kapaciteta prijevoza prtljage. Krovne kutije su savršene za prijevoz svega što trebate za velika obiteljska putovanja i vikende. Od 2990 Kn.
/
Nosači za skije
Nosači se lako ugrađuju i zaključavaju na vaš krovni nosač tako da možete brzo postaviti skije i daske za skijanje kada god dobijete inspiraciju za skijanje. Od 590 Kn.
/
Zaštita od blata
Toyotini štitnici od blata su specijalno oblikovani da odgovaraju lukovima kotača vašeg vozila. Oni pomažu u održavanju dobrog izgleda vašeg automobila, štiteći ga od prljavštine, blata i kamenčića. Od 360 Kn.
/
Originalni gumeni tepisi
Originalni specijalno skrojeni gumeni tepisi pomažu u zaštiti od najgorih uvjeta koje se vi i vaši putnici usudite unijeti u kabinu. Otporni su na prljavštinu, blato i vodu te se mogu ukloniti radi lakog čišćenja. Od 404 Kn.
/
Gumena zaštita prtljažnika
Skrojena prema prtljažniku vašeg vozila, ova zaštita osigurava odličnu zaštitu od vode, prljavština i prolijevanja tekućina. Konstrukcija uključuje protukliznu površinu kako bi se spriječilo pomicanje prtljage. Od 300 Kn.
/
Parkirni senzori
Toyotin sustav parkirnih senzora je od velike pomoći u izbjegavanju slučajnih ogrebotina. Oni se povezuju sa zvučnim upozorenjem u automobilu koje postaje sve glasnije kako se približavate prepreci. Od 1320 kn.
/
Kuke za vuču
Fiksne ili odvojive.Toyotine kuke za vuču vašem automobilu osiguravaju dodatni kapacitet prijevoza tereta. Idealne su za spajanje prikolice i također podržavaju Toyotin stražnji nosač za bicikle. Od 4330 Kn.
/
Navigacija
Go navigacija je idealna nadogradnja ako je vaš automobil opremljen s Toyota Touch 2 audio sustavom, ali nema navigaciju. Sustav se integrira s postojećim audio funkcijama kako bi osigurao navigaciju s kompletnim pan-Europskim zemljovidima. Od 4630 Kn.
/
Provjerite kompletnu zimsku ponudu i pripremite vašu Toyotu za zimu.
 
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.