Pronađite Toyotinog partnera
E-naručivanje na servis
Moja Toyota

Toyota dodatna

oprema

Odaberite originalnu dodatnu opremu s kojom ćete jednostavnije i udobnije provoditi slobodno vrijeme. Samo uz originalnu opremu dobivate i tvorničko jamstvo.

Krovni nosači
Toyotin aluminijski krovni nosač je posebno skrojen kako bi omogućio dodatni kapacitet prijevoza tereta vašeg vozila. Sustav je lak za ugradnju i može se u potpunosti zaključati te ima uglađeni aerodinamični profil koji umanjuje buku vjetra.
Bitna značajka je u tome što uključuje koncept brze ugradnje, koji vam omogućuje da ga kombinirate s bogatom ponudom dodatne opreme za specijalne potrebe prijevoza. Od 990 Kn.
/
Krovne kutije
Specijalno konstruirane radi dodatnog kapaciteta prijevoza prtljage. Krovne kutije su savršene za prijevoz svega što trebate za velika obiteljska putovanja i vikende. Od 2990 Kn.
/
Nosači za skije
Nosači se lako ugrađuju i zaključavaju na vaš krovni nosač tako da možete brzo postaviti skije i daske za skijanje kada god dobijete inspiraciju za skijanje. Od 590 Kn.
/
Zaštita od blata
Toyotini štitnici od blata su specijalno oblikovani da odgovaraju lukovima kotača vašeg vozila. Oni pomažu u održavanju dobrog izgleda vašeg automobila, štiteći ga od prljavštine, blata i kamenčića. Od 360 Kn.
/
Originalni gumeni tepisi
Originalni specijalno skrojeni gumeni tepisi pomažu u zaštiti od najgorih uvjeta koje se vi i vaši putnici usudite unijeti u kabinu. Otporni su na prljavštinu, blato i vodu te se mogu ukloniti radi lakog čišćenja. Od 404 Kn.
/
Gumena zaštita prtljažnika
Skrojena prema prtljažniku vašeg vozila, ova zaštita osigurava odličnu zaštitu od vode, prljavština i prolijevanja tekućina. Konstrukcija uključuje protukliznu površinu kako bi se spriječilo pomicanje prtljage. Od 300 Kn.
/
Parkirni senzori
Toyotin sustav parkirnih senzora je od velike pomoći u izbjegavanju slučajnih ogrebotina. Oni se povezuju sa zvučnim upozorenjem u automobilu koje postaje sve glasnije kako se približavate prepreci. Od 1320 kn.
/
Kuke za vuču
Fiksne ili odvojive.Toyotine kuke za vuču vašem automobilu osiguravaju dodatni kapacitet prijevoza tereta. Idealne su za spajanje prikolice i također podržavaju Toyotin stražnji nosač za bicikle. Od 4330 Kn.
/
Navigacija
Go navigacija je idealna nadogradnja ako je vaš automobil opremljen s Toyota Touch 2 audio sustavom, ali nema navigaciju. Sustav se integrira s postojećim audio funkcijama kako bi osigurao navigaciju s kompletnim pan-Europskim zemljovidima. Od 4630 Kn.
/
Provjerite kompletnu zimsku ponudu i pripremite vašu Toyotu za zimu.
 

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK