Pronađite Toyotinog partnera E-naručivanje na servis Moja Toyota

Toyota

Toyota

Vlasnicima Toyota automobila u našoj zemlji koji koriste smartphone uređaje s Android i iOS operativnim sustavom od sada je na raspolaganju nova aplikacija - "Moja Toyota".

Aplikacija vam omogućuje:
  • Informacije o predviđenom datumu sljedećeg servisa
  • Komunikaciju s odabranim servisom
  • Obavijesti o aktualnim ponudama i uslugama
Aplikacija omogućuje uvid u osnovne informacije o vašem vozilu, kao što je sljedeći planirani servis, datum do kojeg traje garancija i sl. Pomoću aplikacije je moguće na jednostavan i brz način doći do ažurnih kontakt informacija vašeg servisera.
 
Sa serviserom se može izravno komunicirati pomoću integriranog sustava za razmjenu poruka koji omogućuje zakazivanje termina za servis, prijavu problema ili postavljanje bilo kakvog pitanja.
 
Osim toga, aplikacija će vas u redovitim vremenskim intervalima podsjećati na približavanje termina za redovni servis vozila kako bi bezbrižno vozilo koristili u budućem razdoblju.
 
Aplikacija "Moja Toyota" može se preuzeti na stranicama Google Play (Android) ili App Store (iOS). Aplikaciju možete i preuzeti direktno sa vašeg Apple (iPhone, iPad, iPod) uređaja upisom u tražilicu „Moja Toyota Servis“ ili preko Andorid uređaja upisom u tražilicu „Moja Toyota“.
 
Po aktivaciji aplikacije potrebno je izabrati zemlju, a zatim ovlašteni servis. Unosom podataka o vozilu (broj šasije, datum posljednjeg izvršenog servisa), aplikacija počinje s radom.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.