Pronađite Toyotinog partnera E-naručivanje na servis Moja Toyota

Provjerite nalazi li se vaše vozilo na popisu

za preventivni servis Takata zračnih jastuka

U cilju postizanja potpune sigurnosti i pouzdanosti svojih vozila, Toyota je odlučila da uputi poziv na preventivni servis, za vlasnike vozila koja su proizvedena između 2003. i 2007. godine, kako bi se zamijenili inflatori zračnih jastuka.

Akcija će u Republici Hrvatskoj obuhvatiti 6435 vozila različitiih modela (Yaris, Avensis, Hilux i RAV4).
Poziv na vanredni, preventivni  servis povezan je sa sumnjom, da bi u slučaju aktiviranja zračnog jastuka moglo doći do oštećenja kućišta inflatora. Toyota intenzivno ispituje Takatine inflatore, kako sama, tako i preko različitih nezavisnih specijaliziranih laboratorija u različitim zemljama svijeta.
Dosadašnje istrage su pokazale da je moguća greška povezana sa prodorom vlage u inflator, te je zato Toyota odlučila da preventivno zamijeni sve inflatore, koji nisu 100% nepropusni za zrak. Toyota inače nije zabilježila ni jedan slučaj povrede putnika koju bi izazvali djelići kućišta inflatora zračnog jastuka.
Svi vlasnici vozila zahvaćenih akcijom biti će u narednom periodu kontaktirani i pozvani na besplatan preventivni pregled vozila i servis.
 
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.