Provjerite nalazi li se vaše vozilo na popisu

za preventivni servis Takata zračnih jastuka

U cilju postizanja potpune sigurnosti i pouzdanosti svojih vozila, Toyota je odlučila da uputi poziv na preventivni servis, za vlasnike vozila koja su proizvedena između 2003. i 2007. godine, kako bi se zamijenili inflatori zračnih jastuka.

Akcija će u Republici Hrvatskoj obuhvatiti 6435 vozila različitiih modela (Yaris, Avensis, Hilux i RAV4).
Poziv na vanredni, preventivni  servis povezan je sa sumnjom, da bi u slučaju aktiviranja zračnog jastuka moglo doći do oštećenja kućišta inflatora.

Toyota intenzivno ispituje Takatine inflatore, kako sama, tako i preko različitih nezavisnih specijaliziranih laboratorija u različitim zemljama svijeta. Dosadašnje istrage su pokazale da je moguća greška povezana sa prodorom vlage u inflator, te je zato Toyota odlučila da preventivno zamijeni sve inflatore, koji nisu 100% nepropusni za zrak.

Toyota inače nije zabilježila ni jedan slučaj povrede putnika koju bi izazvali djelići kućišta inflatora zračnog jastuka.

Svi vlasnici vozila zahvaćenih akcijom biti će u narednom periodu kontaktirani i pozvani na besplatan preventivni pregled vozila i servis.
 

Više o ...

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Od kada smo predstavili ovaj koncept prije 20 godina, u cijelom svijetu prodano je više od 12 milijuna Toyota hibridnih automobila. Počele Olimpijske igre čiji je globalni partner Toyota Počele Olimpijske igre čiji je globalni partner Toyota Današnjim svečanim otvaranjem i službeno su počele Olimpijske igre čiji je globalni partner Toyota. Zaštitni premaz toyota protect – promotivna ponuda! Zaštitni premaz toyota protect – promotivna ponuda! Zaštitni premaz Toyota ProTect štiti vaš automobil i čuva njegov izgled i sigurnost. Započele ekskluzivne online rezervacije  Nove Toyote Yaris Cross Započele ekskluzivne online rezervacije Nove Toyote Yaris Cross Yaris Cross najnoviji je odgovor Toyote na pitanje - Koji je automobil najbolji izbor u kategoriji gradskog SUVa?