Jamstvo

Toyota

Nama, zaposlenicima Toyote, stranke su uvijek najvažnije. Vjerujemo da je vaša Toyota neizostavan dio vašeg života, nešto na što se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu s najzahtjevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe.

Jamstvo pruža sigurnost

Naše se jamstvo odnosi na jamstvo kvalitete naših proizvoda. Na to gledamo ovako: potpuna predanost jamstvu kvalitete, besprijekornosti i sigurnosti vaše Toyote najviše je što možemo učiniti da kao stranka uporabom naših proizvoda osjetite najveću moguću ugodu. Zato kažemo da je Toyota skrojena prema potrebama čovjeka i uvjereni smo, u što ćete se uvjeriti i sami, da će vam Toyota pružiti još mnogo godina udobne i pouzdane vožnje.

Opće jamstvo
Priznat visok stupanj kvalitete Toyota vozila dopušta nam da dugoročno jamčimo kvalitetu. Opće jamstvo za Toyota vozila odnosi se na razdoblje od 3 godine ili 100.000 kilometara, ovisi koji od uvjeta nastupi prvi – u prvoj godini bez ograničenja kilometraže. Za hibridna vozila već sada nudimo opće 5-godišnje jamstvo na sve hibridne sklopove. Opće jamstvo obuhvaća i vuču vozila do najbližeg ovlaštenog Toyota servisa za vozila marke Toyota, i to u slučaju ako vaše vozilo nije u voznom stanju, a razlog je moguće pripisati grešci koja je obuhvaćena jamstvenim uvjetima (Toyota Eurocare).

Jamstvo na koroziju
Vaše novo vozilo pokriveno je i jamstvom za slučaj prohrđavanja iznutra prema van za razdoblje od 12 godina bez obzira na prijeđene kilometre i 3-godišnje jamstvo na boju, također bez ograničenja prijeđenih kilometara.

Jamstvo na rezervne dijelove i dodatnu opremu
Ako želite da vaša Toyota uistinu besprijekorno i sigurno radi, preporučili bi da koristite originalne rezervne dijelove i dodatnu opremu tvrtke Toyota. Oni su proizvedeni u skladu s najvišim standardima kvalitete te napravljeni da idealno odgovaraju specifikaciji vašeg vozila. Isto vrijedi za ulje i ostale tekućine. To nam omogućuje da vam za rezervne dijelove i dodatnu opremu nudimo jednogodišnje jamstvo.

SVEOBUHVATNO JAMSTVO
Opće jamstvo za Toyota vozila odnosi se na razdoblje od 3 godine ili 100.000 km* u prvoj godini bez ograničenja kilometraže. Dodatno, hibridna vozila imaju opće 5-godišnje jamstvo ili 100.000 km* na sve hibridne sklopove.

Kako bismo osigurali bezbrižnost nakon isteka općeg jamstva, nudimo besplatno uključenje u Toyota Relax program do 10 godina starosti vozila ili 160.000 km* te do 10 godina produžene brige za hibridnu bateriju na našim hibridima.

* ovisi koji od uvjeta nastupi prvi

TOYOTA RELAX

Osjećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina
 
Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovitim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu. Nakon isteka tvorničkog jamstva nudimo mogućnost uključivanja u Toyota Relax program. Kao potvrdu kvalitete, pouzdanosti i trajnosti naših vozila, nudimo dodatnu sigurnost od 12 mjeseci bez premca - do najviše 10 godina starosti vozila - ako vozilo održavate kod ovlaštenog Toyota partnera.

Kada je vrijeme za redovni servis, sve što trebate učiniti je dovesti svoju Toyotu u ovlašteni Toyota servis i Toyota Relax program biti će produžen za jedan servisni interval koji je propisao proizvođač za vaše vozilo - do 10 godina starosti vozila ili 160.000 km (ovisno o tome koji se uvjet prije ispuni). Servisiranjem kod ovlaštenog servisa Toyota znači da će se za vaš automobil brinuti profesionalno obučeni mehaničari koji se u svojem radu koriste isključivo originalnim rezervnim dijelovima.

Toyota Relax program razvijen je s ciljem osiguranja bezbrižnosti te uklanjanja nastalih nedostataka u slučaju kvara vašeg vozila. Prednosti Toyota Relax programa možete iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vašeg vozila* koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje.

*Detalje o pokrivenosti i uključenim dijelovima provjerite u uvjetima Toyota Relax programa.

Više o ...

Servis i održavanje hibrida Servis i održavanje hibrida Toyota automobili zaslužuju Toyota servis. Toyotin program servisa hibridnih vozila pruža vam bezbrižnost da će vaš automobil biti pravilno održavan prema najvišim standardima. Toyota Jamstvo Jamstvo Vjerujemo da je vaša Toyota neizostavan dio vašeg života, nešto na što se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu s najzahtjevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Toyota boutique Toyota boutique Kao i kod naših automobila, naša odjeća i dodaci su inovativni, pametno dizajnirani i vrhunske kvalitete te pružaju isto zadovoljstvo koje dolazi s posjedovanjem Toyota vozila. Live chat info Live chat info Kako da bez mnogo truda zakažete servis ili saznate sve informacije o vašoj Toyoti? Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri su u trenutku tu za Vas.